αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Μαρία Σαράποβα έφτιαξε εταιρία με γλυκά και απέδειξε ότι το ‘χει και στις business

Η Μαρία Σαράποβα έφτιαξε εταιρία με γλυκά και απέδειξε ότι το ‘χει και στις business

«Στη Ρωσία όταν ήμουν μικρή ο πατέρας μου μετά την προπόνηση πάντα μου έδινε ως επιβράβευση των προσπαθειών μου ένα γλειφιτζούρι ή μία σοκολάτα. Έκτοτε, συνειδητοποίησα ότι δεν είναι κακό να ανταμείβεται κάποιος με ένα μικρό γλυκό μετά από μία κουραστική εργασία. Το παν είναι να έχεις μέτρο στη ζωή σου για να είσαι ευτυχισμένος και υγιής».

Όλα τα παραπάνω περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων στη βιογραφία της διάσημης Ρωσίδας τενίστριας Maria Sharapova, η οποία παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας της www.sugarpova.com.

Η Sugarpova είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία παρασκευής καραμελών, η οποία αντικατοπτρίζει τη διασκεδαστική, μοντέρνα, γλυκιά πλευρά της αίσθησης που έχει για τη ζωή η 31χρονη αθλήτρια. H Maria Sharapova είναι λάτρης των καραμελών. Η αγάπη της αυτή την ώθησε στη δημιουργία της δικής της επιχείρησης καραμελών προσφέροντας κλασικά γλυκίσματα με το δικό της στυλ. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2013 με την Sharapova να επενδύει κεφάλαιο 500.000 δολαρίων.

Η παραγωγή ξεκίνησε με τις κλασικές κολλώδεις καραμέλες. Μετά από πειραματισμούς «ήρθαν» και τα στρογγυλά κουφέτα από σοκολάτα, τα οποία λιώνουν στο στόμα. Πώς θα αναγνωρίσετε τις σοκολάτες από τα … χεράκια της Maria Sharapova; Πέρα από τη μοναδική τους γεύση διαθέτουν ένα ανάγλυφο λογότυπο σε σχήμα χειλιών. Κάτι πραγματικά πολύ πρωτότυπο και εντυπωσιακό.

Οι καραμέλες διατίθενται σε δεκάδες καταστήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες και ξεχωρίζουν αμέσως από τη συσκευασία τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της επιχείρησης η Sharapova έβγαλε τα διπλάσια χρήματα από την αρχική της επένδυση. Πάντως, τα οικονομικά της ήταν ήδη ανθηρά αφού στα τέλη του 2006 έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια του τένις στον κόσμο.

Πηγή: businessnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 1 =