αρχικηVIRALΗ μαθήτρια από τη Θεσσαλονίκη που έπιασε 19.422 μόρια στις πανελλήνιες

Η μαθήτρια από τη Θεσσαλονίκη που έπιασε 19.422 μόρια στις πανελλήνιες

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων για τις πανελλήνιες του 2019, καθώς ανακοινώθηκαν σήμερα οι βαθμολογίες. Μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη για την αριστούχο Πηνελόπη Ξένου από το λύκειο του Μαντουλίδη. Η Πηνελόπη συγκέντρωσε 19.422 μόρια, όντας πρώτη στο σχολείο της, με μία πολύ σημαντική επίδοση πανελλαδικά.

Ειδικότερα, η Πηνελόπη Ξένου έγραψε στη Νεοελληνική Γλώσσα 18,7, στα Αρχαία 19,2, Ιστορία 19,8 και Λατινικά 20 (Ανθρωπιστικές – Νομικές και Κοινωνικές Επιστήμες).

Η ίδια δήλωσε στο TyposThes πώς «το πιο σημαντικό ήταν το πρόγραμμα που είχα. Πρέπει να προετοιμαστείς και να διαβάζεις συστηματικά για να μην έχεις μετά το άγχος ότι δεν προετοιμάστηκες κατάλληλα. Αυτό θεωρώ είναι το πιο σημαντικό». Η ίδια είπε πως περίμενε να πάει καλά στις πανελλαδικές.

«Όλη τη χρονιά είχα σταθερά καλές επιδόσεις. Το περίμενα. Αλλά περίμενα μέχρι 19.000 το πολύ. Το 19400 ήταν έκπληξη για μένα! Ίσως και οι καθηγητές μου να με βαθμολογούσαν αυστηρά».

Μέχρι σήμερα δεν είχε κατασταλάξει σε ποια σχολή να σπουδάσει, όμως, όπως είπε, τώρα, έχοντας δει και τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις, σκέφτεται να πάει στη Νομική. «Μου το επιτρέπουν και οι βαθμοί που πέτυχα», σχολίασε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × four =