αρχικηVIRALΗ «μέθοδος με τους φακέλους» για να βάλεις στην άκρη 4.950 ευρώ

Η «μέθοδος με τους φακέλους» για να βάλεις στην άκρη 4.950 ευρώ

Ένα βίντεο έχει γίνει viral στο TikTok και μπορεί να φανεί χρήσιμο σε όποιον θέλει να κάνει αποταμίευση.

Το βίντεο ανάρτησε η χρήστης @emmm271 και δείχνει μία μέθοδο για να μαζέψεις λεφτά χωρίς κόπο.Όπως φαίνεται στο βίντεο, η γυναίκα παίρνει 100 φακέλους για αλληλογραφία και αρχίζει να τους αριθμεί από το 1 έως το 100. Αφού ανακατεύει καλά τους φακέλους, ώστε να μπερδευτεί η σειρά τους και κατά συνέπεια και τα νούμερα από το 1 έως το 100 που οι φάκελοι έχουν επάνω τους, η γυναίκα παίρνει έναν φάκελο και βάζει μέσα του το ποσό που γράφει επάνω ο αριθμός του φακέλου.

Το κόλπο είναι κάθε βδομάδα να γεμίζει δύο φακέλους από τον πάκο με τα αντίστοιχα ποσά που αναγράφουν επάνω τους.«Θα παίρνω δύο φακέλους κάθε εβδομάδα και θα βάζω μέσα το ποσό που γράφει ο φάκελος. Σήμερα, μου έτυχε ο αριθμός 2, καθόλου άσχημα» λέει η TikToker ενώ βάζει δύο κέρματα μέσα στον φάκελο και τον σφραγίζει.Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της, μέσα σε έναν χρόνο θα έχει αποταμιεύσει 4.950 ευρώ.

Το βίντεο έγινε viral με πολλούς χρήστες να αναφέρουν πως είναι διατεθειμένοι να τη δοκιμάσουν, αλλά και άλλους να ισχυρίζονται πως τους φαίνεται πολύ δύσκολο να καταφέρουν να συμμορφωθούν και να βάζουν χρήματα στον φάκελο δυο φορές κάθε εβδομάδα επί έναν χρόνο.

Δείτε το βίντεο εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + 17 =