αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ λίστα με τα δωρεάν online μαθήματα που προσφέρει τώρα το Stanford University. Μπορείς να τα παρακολουθήσεις από το laptop σου

Η λίστα με τα δωρεάν online μαθήματα που προσφέρει τώρα το Stanford University. Μπορείς να τα παρακολουθήσεις από το laptop σου

Είναι πιθανό αυτή την περίοδο να περνάς περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Και το να αναλωθείς με τις ώρες… στο Netflix, μάλλον δεν είναι η καλύτερη επιλογή.

Τώρα έχεις ίσως περισσότερο χρόνο για να αναβαθμίσεις τα επαγγελματικά και business skills σου και να πάρεις μερικές νέες γνώσεις. Από το σπίτι σου. Αρκεί να έχεις ένα laptop.

Ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου, το Stanford University, δίνει δωρεάν μια σειρά από μαθήματα. Τα οποία μπορείς να παρακολουθήσεις από το σπίτι σου, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα θέλεις. Μπορείς να δεις την πλήρη λίστα εδώ. Παρακάτω είναι μερικά από αυτά. Στη δεξιά στήλη σημειώνεται ποια από τα μαθήματα είναι τώρα διαθέσιμα και σε ποιες online πλατφόρμες. Τα links θα σε οδηγήσουν απευθείας στο μάθημα που θες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − five =