αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ κυριαρχία των ZARA στην Ελλάδα, φαίνεται κάτω από το post για το άνοιγμα του μεγαλύτερου καταστήματος τους

Η κυριαρχία των ZARA στην Ελλάδα, φαίνεται κάτω από το post για το άνοιγμα του μεγαλύτερου καταστήματος τους

Το μεγαλύτερο κατάστημα ZARA στην χώρα μας, είναι πλέον γεγονός. Άνοιξε στις 16 Ιουνίου, στο εμπορικό κέντρο SmartPark. Πρόκειται για το κατάστημα- γίγας στα Σπάτα, συνολικής επιφάνειας 3.512 τε τετραγωνικών μέτρων. Εκεί οι καταναλωτές μπορούν να βρουν ειδών ιματισμού (ανδρικού, γυναικείου και παιδικού) και διαφόρων άλλων εμπορευσίμων ειδών, υποδημάτων και αντικειμένων ρουχισμού.

Είναι αξιοσημείωτο, το πόσο πολύ έχει καταφέρει το συγκεκριμένο brand (όπως και άλλες αλυσίδες fast fashion), να μπουν στην ζωή και τις συνήθειες των καταναλωτών στην Ελλάδα. Αρκεί να δεις απλά ένα Facebook post. Αυτό που έκανε το SmartPark πριν λίγες ημέρες, για να τονίσει το άνοιγμα του παραπάνω καταστήματος ZARA. Η ανάρτηση έχει μέχρι σήμερα πάνω από 1.200 likes. Ενώ υπάρχουν και πολλά θετικά σχόλια κάτω από αυτό. «Επιτέλους», «Αυτό που ήθελα», «Δεν μπορώ να περιμένω», είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά σχόλια χρηστών, που δείχνουν την απήχηση που έχει το brand.

Δεν είναι φυσικά μόνο η εν λόγω ανάρτηση που το δείχνει την απήχηση του brand στην Ελλάδα, παρά την κρίση. Αρκεί να πάει κάποιος στην Ερμού. Εύκολα θα παρατηρήσει ότι σχεδόν πάντα υπάρχει συνωστισμός στα ταμεία των ZARA. Σε αυτό φυσικά, παίζουν ρόλο και οι χαμηλές τιμές, στις οποίες μπορεί να πουλά πολλά προϊόντα, μια τέτοια αλυσίδα. Δεν είναι τυχαίο, ότι στο ίδιο εμπορικό σημείο, αυτό της Ερμού, τα μαγαζιά με τις λεγόμενες πιο ακριβές μάρκες, έχουν συνήθως ελάχιστον κόσμο στο εσωτερικό τους.

Aπό αυτή την Παρασκευή 16/6, μπορείτε να επισκεφτείτε το μεγαλύτερο κατάστημα της αλυσίδας Zara στην Ελλάδα, φυσικά στο Smart Park! #ZARAatSmartPark

Posted by SmartPark on Mittwoch, 14. Juni 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − nine =