αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑ«Η κυβέρνηση φαίνεται ότι εκδικείται τους επιχειρηματίες της Μυκόνου»

«Η κυβέρνηση φαίνεται ότι εκδικείται τους επιχειρηματίες της Μυκόνου»

«Η κυβέρνηση φαίνεται ότι εκδικείται τους επιχειρηματίες της Μυκόνου γιατί αντέδρασαν στο αλλοπρόσαλλο μέτρο της απαγόρευσης των ορθίων» σημειώνεται σε άρθρο που ανέβηκε σήμερα στο επίσημο website του Πανελλήνιου Σωματείου Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης.

Στο ίδιο άρθρο, το οποίο αναρτήθηκε λίγο μετά τις ανακοινώσεις για μίνι Lockdown στο νησί, τονίζεται ανάμεσα σε άλλα: «Η κυβέρνηση έχει βαλθεί να εξοντώσει τους επιχειρηματίες και τον ελληνικό τουρισμό και αυτή την φορά θύματά της φαίνεται να είναι οι ιδιοκτήτες καταστημάτων στην Μύκονο, μετά την απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας και μουσικής».

Μάλιστα το ΠΑΣΚΕΔΙ υπενθυμίζει ότι οι επιχειρηματίες είχαν στείλει μια οργισμένη ανοικτή επιστολή τους προς την κυβέρνηση μέσω του  Σωματείου Επιχειρήσεων Διασκέδασης & Εστίασης Μυκόνου (ΣΕΔΕΜ) και του Σωματείου Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών Χώρας Μυκόνου (ΣΕΕΧΩΜ) ως αντίδραση στα νέα μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη αναφορικά με τα εξοντωτικά πρόστιμα που θα επιβάλλονται στα καταστήματα εστίασης εάν κάποιος ή κάποιοι πελάτες σταθούν όρθιοι!

«Με το ανεφάρμοστο μέτρο, η κυβέρνηση απειλεί τους επαγγελματίες όχι μόνο της Μυκόνου αλλά όλης της χώρας που διατηρούν ανάλογες επιχειρήσεις με πρόστιμα και λουκέτα εάν δεν υπακούσουν στο παράλογο των κυβερνητικών απαιτήσεων.

Και αν αυτό δεν ακούγεται τόσο σοβαρό αφού πρόκειται για ένα μικρό νησί, να πούμε ότι αυτό το «μικρό νησί», η Μύκονος, προσέφερε το 1,2% του ΑΕΠ το 2019, σχεδόν 1,9 δισ. ευρώ! Και ζεστό χρήμα.

Κανείς δεν ξέρει ποιο άλλο μέτρο είναι διατεθειμένοι στην κυβέρνηση να πάρουν για να οδηγηθεί στον εμβολιασμό ο κόσμος» σημειώνεται στον ιστότοπο του ΠΑΣΚΕΔΙ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven − 6 =