αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ κοινή συνήθεια που έχουν οι Mark Zuckerberg, Richard Branson, Jack Dorsey (και δεν έχει σχέση με business)

Η κοινή συνήθεια που έχουν οι Mark Zuckerberg, Richard Branson, Jack Dorsey (και δεν έχει σχέση με business)

Παρακολουθόντας τον τρόπο ζωής πολλών διάσημων επιχειρηματιών, διαπιστώνεις ότι οι περισσότεροι από αυτούς έχουν μια κοινή συνήθεια: κάνουν γυμναστική. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Και παρά το φορτωμένο πρόγραμμα τους.

Αυτή η εικόνα, αποδικνύεται και από τους αριθμούς. Σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου «Change Your Habits, Change Your Life», Tom Corley, το 76% των πλούσιων ανθρώπων, αφιερώνει τουλάχιστον 30 λεπτά για γυμναστική κάθε ημέρα. Το It’s Possible συγκέντρωσε 3 χαρακτηριστικά παραδείγματα. Γνωστοί επιχειρηματίες -και δισεκατομμυριούχοι- οι οποίοι πάντα βρίσκουν χρόνο για γυμναστική. Είναι οι Mark Zuckerberg (Facebook), Richard Branson (Virgin) και Jack Dorsey (Twitter).

«Αμφιβάλω αν θα ήμουν τόσο πετυχημένος στην καριέρα μου (και ευτυχισμένος στην προσωπική ζωή) αν δεν έδινα πάντα σημασία στην υγεία και τη φυσική κατάσταση» έχει δηλώσει ο Richard Branson.

Ο ίδιος ασχολείται με το τένις, την ποδηλασία, το τρέξιμο και το kite surf.

«Το να διατηρείσαι σε φόρμα είναι σημαντικό», έχει πει ο Mark Zuckerberg συμπληρώνοντας: «Για να κάνεις κάτι καλά χρειάζεσαι ενέργεια. Και έχεις περισσότερη ενέργεια όταν είσαι fit». Ο Mr Facebook κάνει τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα γυμναστική- συνήθως όταν ξυπνάει.

Ο CEO του Jack Dorsey εργάζεται 18 ώρες την ημέρα. Ωστόσο, πάντα βρίσκει χρόνο για γυμναστική. Κάθε μέρα. Μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον άνθρωπο που… περπατά πολύ για να πάει στο γραφείο. «Περπατώ κάθε ημέρα μέχρι το γραφείο. Για 5 μίλια. Διαρκεί 1 ώρα και 15 λεπτά» λέει ο αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια αυτή της διαδρομή, ο Jack Dorsey δεν ασχολείται με την δουλειά καθόλου. Δεν διαβάζει emails και δεν γράφει κάποια κείμενα. Συνηθίζει να ακούει μουσική ή audio books. ‘Η απλά κοιτά για να αντλήσει ιδέες από τους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 − four =