αρχικηVIRALΗ κίνηση του Cristiano με τα μπουκάλια της Coca-Cola κόστισε… 4 δισ. δολάρια στην εταιρία

Η κίνηση του Cristiano με τα μπουκάλια της Coca-Cola κόστισε… 4 δισ. δολάρια στην εταιρία

Χτες γράφαμε για την κίνηση του Cristiano Ronaldo κατά την επίσημη συνέντευξη Τύπου του Euro. Ο σούπερ σταρ της Πορτογαλίας αποφάσισε να… αποσύρει τα μπουκάλια της Coca- Cola που ήταν τοποθετημένα μπροστά του.

Η κίνηση αυτή του Ronaldo έγινε viral. Αλλά όχι μόνο αυτό. Όπως σημειώνει το Business Insider, κόστισε περίπου… 4 δισ. δολάρια στον κολοσσό Coca-Cola. Και αυτό γιατί η εταιρία είδε την μετοχή της να πέφτει αμέσως μετά το σκηνικό με τον Cristiano Ronaldo. Έτσι η χρηματιστηριακή αξία της Coca-Cola διαμορφώθηκε στα 238 δισ. δολάρια, από 242 δισ. δολάρια.

Coca Cola stock price after Cristiano Ronaldo snubbed the drink

Σημειώνεται ότι η Coca- Cola είναι χορηγός του Euro και για αυτό είχε γίνει η συγκεκριμένη «τοποθέτηση προϊόντος».

Στο βίντεο θα δειτε τον Ronaldo να κάθεται στη θέση του περιμένοντας να ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου. Αμέσως το βλέμμα του πέφτει πάνω στα δυο μπουκάλια της Coca-Cola που έχουν στηθεί μπροστά του, όπως και μπροστά από τα υπόλοιπα άτομα που συμμετέχουν στη συνέντευξη. Αφού κοιτάει δεξιά και αριστερά, τα αφαιρεί με συνοπτικές διαδικασίες από μπροστά του. Μάλιστα, τα «σπρώχνει» όσο πιο μακριά γίνεται και, λίγες στιγμές αργότερα, υψώνει ένα μπουκάλι με νερό που βρίσκεται δίπλα του.

«Agua» (Νερό) φώναξε με νόημα ο Πορτογάλος! Να σημειώσουμε ότι ο ίδιος έχει δηλώσει πολλές φορές πως είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − 1 =