αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ ιστορική καφετέρια Αμαρυλλίς δεν θα ξανά ανοίξει μετά το lockdown- Η ανακοίνωση στο Facebook

Η ιστορική καφετέρια Αμαρυλλίς δεν θα ξανά ανοίξει μετά το lockdown- Η ανακοίνωση στο Facebook

Τα πρώτα αποτελέσματα του lockdown ίσως θα γίνουν αισθητά πολύ πιο σύντομα από ότι νομίζαμε. Η ιστορική καφετέρια Αμαρυλλίς -μια από τις παλαιότερες στην Κηφισιά- ανακοίνωσε ότι δεν θα ξανά ανοίξει μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων. Την ανακοίνωση έκαναν οι ιδιοκτήτες, με μια ανάρτηση στο Facebook.

Μάλιστα σημειώνουν: «Αν κάποιος ενδιαφέρεται να συνεχίσει την επιχείρηση ή/και για τον εξοπλισμό, τα έπιπλα, τα διακοσμητικά ή/και την άδεια λειτουργίας, ας μας στείλει μήνυμα».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Στις επιχειρήσεις δεν χωρούν συναισθηματισμοί.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν είναι πολλά και έντονα τα συναισθήματά μας σήμερα που ανακοινώνουμε ότι το αγαπημένο μας Αμαρυλλίς δεν θα ανοίξει μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την σταθερή έως και φανατική υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Εσείς κάνατε το Αμαρυλλίς αυτό που είναι, εσείς ήσασταν η ψυχή του – το Αμαρυλλίς ήταν απλά το στέκι που φιλοξένησε τους έρωτες, τους χωρισμούς, τις επιχειρηματικές σας συμφωνίες, τις γιορτές, τις μικρές ή μεγάλες νίκες και ήττες σας.

Ακόμα πιο πολύ ευχαριστούμε το προσωπικό με το οποίο συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Χρωστάμε πολλά σε όλα τα παιδιά (ακόμα και στα λίγα παλιόπαιδα που υπηρξαν στο διάβα μας) που το αγάπησαν όσο κι εμείς αυτά.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να συνεχίσει την επιχείρηση ή/και για τον εξοπλισμό, τα έπιπλα, τα διακοσμητικά ή/και την άδεια λειτουργίας, ας μας στείλει μήνυμα.

Για τους υπόλοιπους, δεν θα χαθούμε! Κάπου θα ξανασυναντηθούμε…

Χρήστος – Λίλλυ»

Στις επιχειρήσεις δεν χωρούν συναισθηματισμοί. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν είναι πολλά και έντονα τα συναισθήματά…

Gepostet von Amaryllis Kifissia am Samstag, 25. April 2020
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + 4 =