αρχικηVIRALΗ ΙΚΕΑ ενοικιάζει σπίτι 10 τ.μ. προς μόλις 0,77 ευρώ τον μήνα (ΦΩΤΟ)

Η ΙΚΕΑ ενοικιάζει σπίτι 10 τ.μ. προς μόλις 0,77 ευρώ τον μήνα (ΦΩΤΟ)

Μια νέα ιδέα λανσάρει η ΙΚΕΑ. Η διάσημη αλυσίδα αποφάσισε να προσφέρει ένα μίνι διαμέρισμα προς ενοικίαση. Το ερώτημα βέβαια είναι αν θα ήθελες να μείνεις εκεί.

Το εν λόγω διαμέρισμα έχει μέγεθος 10 τ.μ. και βρίσκεται στο Τόκιο. Ενώ θα έχει ενοίκιο μόλις 99 γιεν ή 0,77 ευρώ τον μήνα. Η ΙΚΕΑ θα νοικιάσει μόνο ένα τέτοιο διαμέρισμα, το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένο με τα δικά της έπιπλα. Η σουηδική εταιρεία δέχεται αιτήσεις έως την 3η Δεκεμβρίου από ενδιαφερόμενους ενοικιαστές, οι οποίοι πρέπει να είναι πάνω από 20 ετών.

φωτ.: IKEA

Η ΙΚΕΑ δηλώνει ότι έκανε ό,τι μπορούσε για να εκμεταλλευτεί τους διαθέσιμους χώρους. «Ένα από τα βασικά κλειδιά είναι να γίνει καλή χρήση του κάθετου χώρου. Κοιτάζοντας το δωμάτιο στις τρεις διαστάσεις του, ανοίγονται νέες δυνατότητες σε έναν περιορισμένο χώρο», αναφέρει η γνωστή αλυσίδα.

ikea-mporei-o-anthropos-na-zisei-se-10-t-m-me-enoikio-0-77-eyro-ton-mina-nai2

Ο ενοικιαστής θα υπογράψει μισθωτήριο έως τις 15 Ιανουαρίου 2023, ενώ θα πληρώνει και τους λογαριασμούς του διαμερίσματος.

Σημειώνεται ότι η ΙΚΕΑ έχει μπει στην αγορά των ακινήτων και αλλού. Στην Σουηδία, τη Φινλανδία και τη Νορβηγία, έχει κατασκευάσει προσιτά σπίτια σε συνεργασία με την εταιρεία Skanska.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 5 =