αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ συνιδρύτρια της Nannuka θα μιλήσει για το δικό της success story στο Startup Grind Athens

Η συνιδρύτρια της Nannuka θα μιλήσει για το δικό της success story στο Startup Grind Athens

Το Startup Grind τιμά και στηρίζει την γυναικεία επιχειρηματικότητα όπως κάθε χρόνο τον μήνα Μάιο, με την παγκόσμια καμπάνια #SGWomen να τρέχει σε 100+ χώρες. Οι Female founders έχουν για μια ακόμα φορά την τιμιτική τους και φέρνουν άρωμα γυναίκας σε όλα τα fireside chats του Startup Grind, τονίζοντας και πάλι τη σημασία του diversity ειδικά στον χώρο της τεχνολογίας.

Στο Startup Grind Athens θα μιλήσει η Λέλα Δρίτσα, co-founder της Nannuka. Όλα ξεκίνησαν το 2014 όταν τρεις bloggers και µαµάδες ένωσαν τις δυνάµεις τους και µε χρηµατοδότηση από τον Απόστολο Αποστολάκη και τον Φίλιππο Μπρίνκµαν έστησαν µια διαδικτυακή πλατφόρµα για εξεύρεση επαγγελµατιών και επιχειρήσεων που σχετίζονται µε το παιδί. Σχεδιάζουν επέκταση και στο εξωτερικό, µέσω κυρίως των ελληνικών οικογενειών που ζουν σε άλλες χώρες.

Η Λέλα είναι μια δυναμική γυναίκα επιχειρηματίας που είδε το όνομα της μέσα στην λίστα “40 under 40” του Fortune. Θα μας μιλήσει για την πορεία της μέχρι σήμερα στον επιχειρηματικό στίβο, τις προκλήσεις που συνάντησε ως εργαζόμενη μητέρα και φυσικά για τα μελλοντικά σχέδια της Nannuka.

Την Τρίτη 22 Μαϊου λοιπόν, είναι ladies night στο Found.ation με δωρεάν είσοδο για όλες τις γυναίκες όπως επίσης και δωρεάν Revolut κάρτες για όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από πρώτο χέρι την unicorn FinTech startup που σήκωσε $340 εκατομ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + 2 =