αρχικηVIRALΗ ιδέα των Γερμανών: Καφέ προσφέρει αυτοσχέδια «καπέλα» για την τήρηση των αποστάσεων

Η ιδέα των Γερμανών: Καφέ προσφέρει αυτοσχέδια «καπέλα» για την τήρηση των αποστάσεων

Έναν πολύχρωμο και ευρηματικό τρόπο βρήκε καφέ στη Γερμανία προκειμένου να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας μεταξύ των πελατών του, στο πλαίσιο άρσης των μέτρων λόγω της πανδημίας. powered by Rubicon Project Το Cafe & Konditorei Rothe την πόλη Σβέριν της Βόρειας Γερμανίας προσφέρει καπέλα στους πελάτες του στα οποία έχουν τοποθετηθεί ειδικά σωσίβια για πισίνες (αποκαλούνται συνήθως νούντλς λόγω του σχήματός τους) προκειμένου να διατηρηθεί η απόσταση ασφαλείας μεταξύ των θαμώνων, όπως σημειώνει η LIFO.

Παράλληλα, ο απολογισμός των θυμάτων της COVID-19 στη Γερμανία αυξήθηκε κατά 101 τις προηγούμενες 24 ώρες σε 7.824 νεκρούς, ενώ στον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 προστέθηκαν ακόμη 913 με το σύνολό τους να ανέρχεται πλέον σε 173.152, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ.

Ο αριθμός των θανάτων παρουσίασε αύξηση σε σύγκριση με αυτόν της προηγουμένης ημέρας που είχαν καταγραφεί 89 θάνατοι, ενώ ο αριθμός των νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης από τον κορωνοϊό κατέγραψε ελαφριά μείωση σε σχέση με αυτόν που καταγραφόταν μία ημέρα νωρίτερα, στους 933 αντίστοιχα.

Heute mal so ,, Abstandsnachvermessung“

Gepostet von Cafe & Konditorei Rothe am Samstag, 9. Mai 2020
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + two =