αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ ΘΕΣγάλα φέρνει και φυσικό χυμό μέσω αυτομάτων πωλητών

Η ΘΕΣγάλα φέρνει και φυσικό χυμό μέσω αυτομάτων πωλητών

Μετά τη δημιουργία των συνεταιριστικών γωνιών «ΘΕΣγάλα συν» και την είσοδο στο Franchise ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα προχωρά στην καινοτομία του φρέσκου φυσικού χυμού (NFC) στο δίκτυο των αυτόματων πωλητών. Ο χυμός πορτοκάλι «θες» παράγεται από φρεσκοστυμμένα πορτοκάλια, από επιλεγμένες ποικιλίες παραγωγών της Λακωνίας και της Αργολίδας, διατηρώντας το άρωμα και τη φρεσκάδα της ελληνικής γης. Ο φυσικός χυμός «θες» διατίθεται στους αυτόματους πωλητές παστεριωμένος, ΔΕΝ παράγεται από συμπύκνωμα (NFC) και είναι ότι πιο κοντινό στο φρεσκοστυμμένο χυμό.

Έτσι οι καταναλωτές θα μπορούν να βρίσκουν στο δίκτυο καταστημάτων Αυτόματων Πωλητών, φρέσκο παστεριωμένο γάλα σε δύο τύπους (πλήρες και ελαφρύ) και στον τρίτο πωλητή φρέσκο παστεριωμένο χυμό πορτοκάλι, τον οποίο – όπως και στο φρέσκο γάλα – θα μπορούν να προμηθεύονται σε δύο ποσότητες του ενός και του μισού λίτρου.

Η νέα καινοτομία του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα με τον φρέσκο χυμό πορτοκαλιού στους αυτόματους πωλητές εντάσσεται στο πλαίσιο ανάπτυξης του Συνεταιρισμού σε νέα προϊόντα, ενώ ταυτόχρονα δίνει την ευκαιρία στους παραγωγούς της Λακωνίας και της Αργολίδας να διαθέτουν τα προϊόντα τους μέσω του δικτύου καταστημάτων του ΘΕΣγάλα.

Πηγή: Economy365.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − 1 =