αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ ΘΕΣγάλα κατέβαλε στους εργαζομένους έναν μισθό και το επίδομα αδείας

Η ΘΕΣγάλα κατέβαλε στους εργαζομένους έναν μισθό και το επίδομα αδείας

Χτες, Τρίτη, γράφαμε για την ιστορία που έχει δημιουργηθεί στην ΘΕΣγάλα, με τους εργαζομένους να είναι απλήρωτοι από τον περασμένο Μάιο.  Στην υπόθεση υπάρχει θετική εξέλιξη. Αφού η εταιρία κατέβαλε στους εργαζομένους έναν μισθό, καθώς και το επίδομα αδείας, όπως διαβάζουμε στο Thessaliaeconomy.gr.

Από την πλευρά της η επιχείρηση ΘΕΣγάλα έχει να αντιμετωπίσει τα αδιέξοδα της αγοράς αλλά και τα δικά της, καθώς δεν γνωρίζει αν τελικά θα ευοδωθούν τα μεγαλεπήβολα πλην όμως κοστοβόρα ανοίγματα που έκανε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Τα πολλά σημεία όπου στήθηκαν αυτόματοι πωλητές γάλακτος (ΑΤΜ), οι οποίοι σταδιακά θα μετατραπούν σε μικρά μπακάλικα συνεταιριστικών προϊόντων, δεν φαίνεται να εκπληρώνουν τους πόθους της διοίκησης για πληθώρα ενδιαφερομένων οι οποίοι θα σπεύσουν να τα αποκτήσουν μέσω δικαιόχρησης (franchise) και μάλιστα στην τιμή των 120.000 ευρώ για την Αθήνα, και των 95.000 ευρώ για την Θεσσαλονίκη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ οι προ μηνών ανακοινώσεις της επιχείρησης για την πορεία του franchise έκαναν λόγο για εκατοντάδες ενδιαφερόμενους που είχαν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους με σχετικές αιτήσεις, στην ιστοσελίδα του ΘΕΣγάλα αναφέρονται σήμερα μόλις 7 σημεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη- από τα συνολικά 56 – τα οποία λειτουργούν με τη μέθοδο της δικαιόχρησης

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − 1 =