αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ ημερομηνία κατά την οποία θα ανοίξει το πρώτο Burger King στην Αττική

Η ημερομηνία κατά την οποία θα ανοίξει το πρώτο Burger King στην Αττική

Πυρετώδεις είναι οι εργασίες στον πρώτο όροφο του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, εκεί όπου μέχρι πρόσφατα φιλοξενούνταν το McDonald’s καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η διαμόρφωση του χώρου ώστε να φιλοξενήσει το πρώτο Burger King στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Μετά από τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος – πάλι σε αεροδρόμιο – στην Ρόδο, η SSP Hellas φέρνει τα Burger King στην Αττική καθώς κέρδισε τον σχετικό διαγωνισμό που διενήργησε τον περασμένο Μάιο η αρμόδια υπηρεσία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Στόχος της διοίκησης είναι το κατάστημα να ανοίξει πριν τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα στις 20 Δεκεμβρίου. Εδώ αξίζει να αναφερθεί ότι οι εργασίες με βάση το χρονοδιάγραμμα υποχρεούνται να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 22 του τρέχοντος, δεν αποκλείεται όμως – αν χρειαστεί – να υπάρξει μικρή παράταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος χώρος είναι από τους πλέον προνομιακούς στο αεροδρόμιο καθώς είναι από τους λίγους που έχουν οπτική πρόσβαση στους διαδρόμους προσγείωσης και απογείωσης.

Σε επικοινωνία που είχε το News24/7 με εκπρόσωπο της SSP Hellas μας ανέφερε ότι στο νέο κατάστημα θα απασχολούνται περίπου 50 άτομα ενώ στόχος είναι τα προϊόντα να προέρχονται στον μεγαλύτερο βαθμό τους από Έλληνες προμηθευτές. Για τον σκοπό αυτό η SSP συνεργάζεται με το τμήμα ποιοτικού ελέγχου της Burger King ώστε να εντοπίσουν τους Έλληνες παραγωγούς που μπορούν να ανταποκριθούν στα ποιοτικά και γευστικά κριτήρια που έχει θέσει η αμερικανική αλυσίδα.

Από την πλευρά του αεροδρομίου, στελέχη του εκτιμούν ότι η έλευση του νέου εστιατορίου δεν αποκλείεται να φέρει κόσμο στο Ελευθέριος Βενιζέλος αποκλειστικά για τα Burger King. Πολύ περισσότερο όταν δεν υπάρχει στον ορίζοντα καμία πληροφορία για την ανάπτυξη τους εκτός αεροδρομίων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + 7 =