αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Η ζωή δεν σου χρωστά τίποτα. Το μόνο που έχεις είναι μια ευκαιρία»: Εξηγεί ο μετανάστης που έγινε δισεκατομμυριούχος

«Η ζωή δεν σου χρωστά τίποτα. Το μόνο που έχεις είναι μια ευκαιρία»: Εξηγεί ο μετανάστης που έγινε δισεκατομμυριούχος

Ο Robert Herjavec έχει μάθει να μην μένει στις δικαιολογίες. Το έχει δείξει άλλωστε η ιδιαίτερη διαδρομή του. Μπορεί σήμερα να είναι ένας διάσημος επενδυτής και επιχειρηματίας, όμως κάποτε ξεκίναγε από το μηδέν. ‘Η υπό το μηδέν. Ο ίδιος έφτασε ως μετανάστης στην Βόρεια Αμερική σε ηλικία 8 ετών, με 20 δολάρια στην τσέπη. Η οικογένεια του έφυγε από την κομμουνιστική Γιουγκοσλαβία, με για να αναζητήσει μια καλύτερη ζωή.

Και έφτασαν στον Καναδά. Ο Robert Herjavec είναι σήμερα επιχειρηματίας και εκατομμυριούχος. Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, λέει ότι όταν έφτασε στη νέα χώρα του, δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί. Όμως ο πατέρας του το παρότρυνε να συνεχίζει πάντα να προσπαθεί και να αναζητεί την ευκαιρία του

Όπως έχει πει στο παρελθόν, είναι πιθανό να πέσεις, αλλά οι επιχειρηματίες δεν παραιτούνται ποτέ. Έτσι άλλωστε ήταν και ο ίδιος στη ζωή του. Πάντα προσπαθούσε για το καλύτερο. Το 2003 ίδρυσε την Herjavec Group. Που σήμερα είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών ασφαλείας στην πληροφορική, στη Βόρεια Αμερική. Μια εταιρία απόλυτα κερδοφόρα.

Στο παρακάτω σύντομο βίντεο, θα τον δεις να μιλά για όλους αυτούς που παραπονιούνται. Και… μένουν εκεί. Όπως εξηγεί, η ζωή δεν σου χρωστάει τίποτα. Το μόνο που έχεις είναι μια ευκαιρία. Εννοώντας ότι αν θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία, πρέπει να σταματήσεις να παραπονιέσαι για τις δυσκολίες που ίσως υπάρχουν τριγύρω, και να δράσεις.

Robert Herjavec – Never Complain

"Life doesn't owe you anything."- Robert Herjavec

Gepostet von Goalcast am Freitag, 5. Mai 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 2 =