αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ εφαρμογή Moovit που σε συμβουλεύει για το πως θα κινηθείς με τα ΜΜΜ, ξεπέρασε τους 100 εκατ. χρήστες

Η εφαρμογή Moovit που σε συμβουλεύει για το πως θα κινηθείς με τα ΜΜΜ, ξεπέρασε τους 100 εκατ. χρήστες

To Moovit, η διάσημη εφαρμογή για τις δημόσιες συγκοινωνίες και η μεγαλύτερη εταιρεία δεδομένων και αναλύσεων για συγκοινωνίες σε περισσότερες από 1700 πόλεις του κόσμου, ανακοίνωσε ότι έχει ξεπεράσει τους 100 εκατομμύρια χρήστες, μια 100% αύξηση μέσα σε ένα χρόνο. Κάθε μέρα, 100 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μετακινούνται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Moovit.

Το Moovit Insights παρέχει στατιστικές και αναλυτικά στοιχεία για τις δημόσιες διαδρομές με βάση τα δεδομένα των ίδιων των χρηστών του Moovit, τα οποία αφορούν τις έρευνες και τις μετακινήσεις τους γύρω από τις πόλεις τους. Η πολύ χρήσιμη αυτή εφαρμογή είναι σήμερα διαθέσιμη σε περισσότερες από 1700 πόλεις, σε πάνω από 70 χώρες. Το Moovit, το οποίο κέρδισε πρόσφατα τον τίτλο μιας από τις καλύτερες εφαρμογές του 2017 από το App Store, εκτός από το γεγονός ότι αυξάνει θεαματικά τη βάση των χρηστών του, βοηθάει και τις αρχές να βελτιώσουν τις αστικές συγκοινωνίες. Για όσους δεν οδηγούν αλλά μετακινούνται καθημερινά στην πόλη, το Moovit είναι το ιδανικό εργαλείο, μειώνει το άγχος της διαδρομής, ιδιαίτερα σε μετακινήσεις προς άγνωστες περιοχές και ενημερώνει με πιο αποτελεσματικές πληροφορίες από τις ταμπέλες του ΟΑΣΑ στις στάσεις των ΜΜΜ.

Για παράδειγμα, όταν μετακινείστε με ένα λεωφορείο, προς οποιονδήποτε προορισμό και χρησιμοποιήστε τις Ζωντανές Οδηγίες του Moovit, οι Ειδοποιήσεις Αποβίβασης σας ειδοποιούν ακριβώς πού και πόσο μακριά θα βρίσκετε η στάση από το σημείο που θέλετε να πάτε, πόσο θα περιμένετε μέχρι να περάσει το επόμενο λεωφορείο ή πόσες στάσεις απομένουν μέχρι κάποιον άλλον προορισμό. Το Moovit θα σας ειδοποιήσει όταν έρθει η ώρα να κατεβείτε και δεν χρειάζεται να ελέγχετε συνέχεια εάν η επόμενη είναι η δική σας στάση σας.

Το Moovit παράγει μισό δισεκατομμύριο νέα σημεία δεδομένων συγκοινωνίας ημερησίως από τους χρήστες του και από την κοινότητα 200.000 τοπικών εθελοντών που ονομάζονται «Mooviters». Η κοινότητα των Mooviters, η οποία φέτος ξεπέρασε τα 200.000 μέλη, έχει καταφέρει να μεταμορφώσει το Moovit σε μια «Wikipedia για τις συγκοινωνίες», όπου οι εθελοντές παρέχουν τις πληροφορίες τους (μέσω της εφαρμογής) για να εξασφαλίσουν μια καλύτερη εμπειρία δημόσιων συγκοινωνιών για όλους. Eπίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το Moovit ήταν η πρώτη εφαρμογή που προώθησε την παροχή προσβάσιμων και πιο υποστηρικτικών διαδρομών συγκοινωνίας για χρήστες με κινητικές ή οπτικές αναπηρίες. για όσους δεν μπορούν να οδηγήσουν, το Moovit μειώνει το άγχος της διαδρομής, ιδιαίτερα σε μετακινήσεις προς άγνωστες περιοχές.

Πηγή: LIFO

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight − 6 =