αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ εφαρμογή «Τηλέφωνο» της Google έγινε διαθέσιμη σε περισσότερες συσκευές

Η εφαρμογή «Τηλέφωνο» της Google έγινε διαθέσιμη σε περισσότερες συσκευές

Η Google έχει αρκετές εφαρμογές που κυκλοφορεί μόνο για συγκεκριμένες συσκευές της και σε συγκεκριμένες εκδόσεις Android. Μία από αυτές είναι και η εφαρμογή Τηλέφωνο, η οποία ήταν διαθέσιμη μόνο για Pixel και Android Go συσκευές.

Φαίνεται πως η εταιρεία αποφάσισε να γίνει λίγο πιο “ελαστική”, προσφέροντας την δοκιμαστική έκδοση της εφαρμογής Τηλέφωνο για περισσότερες συσκευές. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη πλέον στο Play Store, με το Android Police να επιβεβαιώνει την επιτυχή λήψη της σε Asus Zenfone 6, Oppo Find X2 Pro και LG V60.

Όπως σημειώνει το Techblog.gr, η εφαρμογή επίσης τρέχει σε LG G8X Dual Screen, χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ είναι διαθέσιμη προς κατέβασμα και στα Sony Xperia 5, Nokia 9 και Xiaomi Mi Mix 3.

Δυστυχώς, η εφαρμογή παραμένει μη διαθέσιμη για μεγάλους κατασκευαστές Android όπως η OnePlus και η Samsung. Σύμφωνα με το XDA ο λόγος αποκλεισμού αυτών των δύο εταιρειών είναι η έλλειψη της κοινής βιβλιοθήκης που χρησιμοποιεί η εφαρμογή, κάτι που θα πρέπει να αλλάξει αν θέλουν οι χρήστες να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή της Google.

Για όλους τους υπόλοιπους κατόχους smartphones, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Play Store και να μας πείτε αν δουλεύει για εσάς, σε ποια συσκευή και τι έκδοση Android τρέχετε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × four =