αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ εφαρμογή που υπόσχεται να σε κάνει fit με 7 λεπτά άσκησης την ημέρα

Η εφαρμογή που υπόσχεται να σε κάνει fit με 7 λεπτά άσκησης την ημέρα

Τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί άπειρες εφαρμογές και σειρές βίντεο με προτεινόμενα προγράμματα γυμναστικής. Το Seven είναι μία από τις πιο γνωστές εφαρμογές του είδους και μάλιστα έχει βραβευτεί από την ίδια την Google.

Όπως αναφέρει το Dwrean.net, αφού εγκαταστήσουμε την εφαρμογή και αποφύγουμε τη δωρεάν δοκιμή της επί πληρωμή έκδοσης, το Seven ζητά τα στοιχεία μας. Εισάγουμε ηλικία, ύψος, βάρος και φυσικά τον στόχο μας. Οι διαθέσιμοι στόχοι είναι η απώλεια βάρους, η ενδυνάμωση και τέλος η διατήρηση σε “fit” επίπεδα.

Ανάλογα με την επιλογή μας και τα στοιχεία μας το Seven θα φτιάξει ένα πρόγραμμα για εμάς. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ποιες ημέρες τις εβδομάδας θέλει να γυμνάζεται, την ώρα που επιθυμεί, αλλά και αν θέλει να λαμβάνει υπενθυμίσεις. Παράλληλα έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε την διάρκεια της άσκησης, με το χαμηλότερο να είναι τα 7 λεπτά. Από εκεί παίρνει και το όνομά της η εφαρμογή.

Η χρήση του seven είναι εντελώς δωρεάν, ενώ όλες οι ασκήσεις του μπορούν να γίνουν χωρίς εξοπλισμό, σε οποιοδήποτε σπίτι. Η εφαρμογή θα κρατάει στατιστικά για την πορεία μας, ενώ εμείς θα μπορούμε να ρυθμίζουμε την ένταση και την διάρκειά των ασκήσεων. Τέλος, πραγματοποιήσουμε κάποια άσκηση εκτός προγράμματος (π.χ. τρέξιμο) μπορούμε να το προσθέσουμε στην εφαρμογή και να ληφθεί κανονικά υπόψιν.

Το επί πληρωμή πακέτο ξεκλειδώνει ακόμη περισσότερες ασκήσεις και εξατομικευμένες οδηγίες από ειδικούς.

Download (Android)
Download (iOS)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − four =