αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ εφαρμογή που καταλαβαίνει αν μια τσάντα είναι «μαϊμού»

Η εφαρμογή που καταλαβαίνει αν μια τσάντα είναι «μαϊμού»

Η διάκριση μιας αυθεντικής τσάντας Louis Vuitton από ένα καλοφτιαγμένο ψεύτικο προϊόν είναι μια λεπτή τέχνη που περιλαμβάνει τη μέτρηση των ραφών, την αίσθηση του κόκκου του δέρματος και την προσεκτική εξέταση των σχεδίων εκτύπωσης. Μια startup στη Νέα Υόρκη λέει ότι διαθέτει την τεχνολογία που μπορεί να εντοπίσει τα πλαστά χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας.

Η εφαρμογή Entrupy είναι μια φορητή κάμερα μικροσκόπιο που επιτρέπει σε οποιονδήποτε κάτοχο smartphone να ελέγχει ένα προϊόν πολυτελείας μέσα σε λίγα λεπτά. Από την έναρξη λειτουργίας της υπηρεσίας πριν από ένα χρόνο, η εταιρεία αναφέρει ότι η ακρίβειά της βελτιώθηκε σε ποσοστό που υπερβαίνει το 98% για 11 μάρκες, όπως η Louis Vuitton, η Chanel και η Gucci.

Οι ολογραφικές ετικέτες, η μικροτιτλοφόρηση έχουν χρησιμοποιηθεί από οίκους μόδας για χρόνια, για να βοηθήσουν στην εξακρίβωση της αυθεντικότητας των προϊόντων τους. Οι κατασκευαστές ενδυμάτων θα δαπανήσουν 6,15 δισεκατομμύρια δολάρια σε τεχνολογίες κατά της παραποίησης – απομίμησης το 2017, σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών, Visiongain, που εδρεύει στο Λονδίνο, αλλά η ανωνυμία των αγορών μέσω διαδικτύου και η αυξανόμενη δημοτικότητα των μεταχειρισμένων εμπορευμάτων καθιστά τον πόλεμο κατά των απομιμήσεων πιο δύσκολο.

Πηγή: News.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × five =