αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ εταιρία 20.000 ατόμων που είπε στους εργαζομένους της: Δεν χρειάζεται να επιστρέψετε στο γραφείο

Η εταιρία 20.000 ατόμων που είπε στους εργαζομένους της: Δεν χρειάζεται να επιστρέψετε στο γραφείο

Στη remote εργασία για πάντα βουτάει… η Red Hat. Η εταιρία με προσωπικό περίπου 20.000 ατόμων έκανε γνωστό ότι δίνει τη δυνατότητα στους εργαζομένους να επιλέξουν αν θα επιστέψουν στο γραφείο ή όχι.

Η chief people officer της Red Hat, Jennifer Dudeck, ανακοίνωσε μέσα από ένα blogpost ότι ο κατασκευαστής της εταιρικής πλατφόρμας Red Hat Enterprise Linux πρόκειται να χρησιμοποιήσει ένα μοντέλο “office-flex” όπου επιτρέπει στους υπάλληλους να «έρχονται στο γραφείο όσο χρειάζεται, ή καθόλου αν το επιλέξουν».

«Η ευελιξία είναι το κλειδί» τονίζει και συμπληρώνει: «Η Red Hat βγήκε μέσα από το κίνημα λογισμικού ανοιχτού κώδικα, όπου μια κοινότητα προγραμματιστών δούλευε εξ αποστάσεως και ασύγχρονα. Πριν από την πανδημία, περισσότερο από το 30% των Red Hatters εργάζονταν εξ αποστάσεως. Επεκτείναμε την ευελιξία προσφέροντας στην πλειονότητα των συνεργατών μας την ελευθερία να είναι “office-flex”, όπου μπορούν να έρθουν στο γραφείο όσο χρειάζονται, ή καθόλου αν το επιθυμούν. Καθώς ο COVID-19 εξακολουθεί να αποτελεί ανησυχία για τους συνεργάτες που φροντίζουν αγαπημένα πρόσωπα με ανοσοκαταστολή, κανένας Red Hatter δεν απαιτείται να βρίσκεται στο γραφείο εάν δεν επιθυμεί να επιστρέψει».

«Στην ανοιχτή μας κουλτούρα, πιστεύουμε ότι οι καλύτερες ιδέες μπορούν να προέλθουν από οπουδήποτε».

Η Dudeck σημειώνει ότι ορισμένες από τις «μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες ζητούν από τους υπάλληλους τους να επιστρέψουν στο γραφείο», κάτι που η Red Hat πιστεύει ότι δεν είναι απαραίτητο για την επιτυχία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 4 =