αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ εταιρία του Ν. Δρανδάκη κάνει προσλήψεις. Και σου επιτρέπει να δουλεύεις remote από τα πολυτελή σπίτια που διαχειρίζεται

Η εταιρία του Ν. Δρανδάκη κάνει προσλήψεις. Και σου επιτρέπει να δουλεύεις remote από τα πολυτελή σπίτια που διαχειρίζεται

Προσλήψεις κάνει η νέα εταιρία του Νίκου Δρανδάκη. Πρόκειται για μία εταιρία που δραστηριοποιείται στο πεδίο του real estate. Η Flyway αγοράζει δεύτερες κατοικίες στους προορισμούς που επιθυμούν περισσότερο οι άνθρωποι να έχουν ακίνητο για να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους με την οικογένεια και τους φίλους τους. Επιπλώνει τις κατοικίες που αγοράζει εφαρμόζοντας μοντέρνο σχεδιασμό και στη συνέχεια τοποθετεί μια Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης (ΕΠΕ) για να έχει την ιδιοκτησία της εκάστοτε κατοικίας. Η Flyway έχει χωρίσει την ιδιοκτησία της κατοικίας σε 12 μερίδια και στη συνέχεια αρχίζει να πωλεί το κάθε μερίδιο ξεχωριστά.

Ας υποθέσουμε, για παράδειγμα, ότι η Flyway αγοράζει ένα δεύτερο σπίτι σε έναν εξαιρετικό προορισμό αξίας 1 εκατομμυρίου ευρώ. Οποιοσδήποτε θέλει να έχει ιδιοκτησία και πρόσβαση σε αυτό το ακίνητο μπορεί να αγοράσει ένα από τα 12 μερίδια αυτού του σπιτιού έναντι του ποσού που αναλογεί.

Η αγορά μιας μετοχής εξασφαλίζει πρόσβαση στο σπίτι για το 1/12 του ημερολογιακού έτους, που σημαίνει 1 μήνα κάθε χρόνο. Κάποιος μπορεί να αγοράσει από 1 έως 6 μερίδια.

Τώρα η εταιρία έχει ανοιχτές θέσεις εργασίας. Όπως βλέπουμε στην επίσημη σελίδα της εταιρίας στο Linkedin, έχει ανοιχτές δύο θέσεις. Αναζητά τις παρακάτω ειδικότητες και μπορείς να στείλεις βιογραφικό.

iOS Engineer

React Frontend Engineer

Μάλιστα η εταιρία προσφέρει «το καλύτερο προνόμιο στον κόσμο» όπως λέει. Και εξηγεί απευθυνόμενη στους υποψήφιους εργαζομένους: «Επισκεφτείτε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα καταπληκτικά σπίτια μας (εφόσον δεν τα έχουμε πουλήσει πλήρως) και δουλέψτε από εκεί, για όσο θέλετε!». Άλλωστε οι θέσεις έχουν την σήμανση «remote».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − two =