αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ εταιρία που μόλις μίσθωσε δύο από τα τέσσερα κτήρια του συγκροτήματος “The Grid”

Η εταιρία που μόλις μίσθωσε δύο από τα τέσσερα κτήρια του συγκροτήματος “The Grid”

Η Noval Property ανακοίνωσε δημόσια τη δεσμευτική συμφωνία εκμίσθωσης στην EY Ελλάδος των γραφειακών χώρων των δύο από τα τέσσερα κτήρια του συγκροτήματος “The Grid”, σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, στην Αθήνα.

Το ‘The Grid’ αποτελεί μια μεγάλη επένδυση, την οποία η Noval Property υλοποιεί από κοινού με την Brook Lane Capital. Οι εν λόγω χώροι αναμένεται να παραδοθούν στον μισθωτή εντός του 2025 για τις απαραίτητες εργασίες, ώστε η μετεγκατάσταση να ξεκινήσει μέσα στο 2026.

Η συμφωνία με την EY, η οποία προηγείται της ολοκλήρωσης κατασκευής του ακινήτου, αφορά σε μακροχρόνια μίσθωση με όρους που ανταποκρίνονται σε ένα σύγχρονο βιοκλιματικό συγκρότημα γραφείων και αποτελεί ορόσημο για τα συμβαλλόμενα μέρη, δεδομένης της ισχυρής ζήτησης και της χαμηλής διαθεσιμότητας σε υψηλής ποιότητας, περιβαλλοντικά πιστοποιημένα ακίνητα.

Tο “The Grid” βρίσκεται στο Μαρούσι, σε μια περιοχή που έχει εδραιωθεί ως επιχειρηματικό κέντρο, και αναπτύσσεται σε έκταση 16.100 τ.μ., η οποία καταλαμβάνει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο. Το έργο που βρίσκεται σε φάση κατασκευής, θα έχει συνολική επιφάνεια 61.500 τ.μ., εκ των οποίων τα 26.400 τ.μ. αντιστοιχούν σε χώρους ανωδομής και τα 35.100 τ.μ. σε υπόγειους χώρους. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, που φέρει την υπογραφή του διεθνώς αναγνωρισμένου αρχιτεκτονικού γραφείου Foster + Partners, αφορά στη δημιουργία ενός πρωτοποριακού και περιβαλλοντικά βιώσιμου κτηριακού συγκροτήματος,το οποίο αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς στον τομέα των συγκροτημάτων γραφείων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − seven =