αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ εταιρία που έκανε τις VIP πτήσεις του Ρονάλντο στην Ελλάδα- Ποιους άλλους διάσημους έχει μεταφέρει

Η εταιρία που έκανε τις VIP πτήσεις του Ρονάλντο στην Ελλάδα- Ποιους άλλους διάσημους έχει μεταφέρει

Στην Ελλάδα βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες ο Ρονάλντο και πιο συγκεκριμένα στο Costa Navarino όπου χαλάρωσε στο μαγευτικό τοπίο της Νότιας Πελοποννήσου. Κατά τις μετακινήσεις του χρησιμοποίησε ένα από τα ελικόπτερα της εταιρείας IFLV που έχει ειδικευτεί σε υπηρεσίες VIP Αερομεταφοράς & Υπηρεσίες Αεροσκαφών.

Πoια είναι η IFLY

Ο όμιλος iGroup, μέλος του οποίου είναι και η IFLY Α.Ε., δραστηριοποιείται στο χώρο των εναέριων μέσων την τελευταία δεκαετία, μέσω της εταιρίας ICSS A.E. (από το 2002), η οποία πλέον διατηρεί την τεχνική και επισκευαστική δραστηριότητα με έμφαση στα ελικόπτερα και στα αεροπλάνα.

H εταιρεία IFLY προσφέρει διάφορες υπηρεσίες όπως ενοικίαση ελικοπτέρων και αεροσκαφών, εναέριες ξεναγήσεις με ελικόπτερο, αερομεταφορά ασθενών, εκτέλεση δημόσιων μεταφορών (AOC) και υπηρεσίες διαρκούς αξιοπλοίας (CAMO). Διαθέτει όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις καθώς και τεχνική βάση συντήρησης. Η IFLY, εταιρία του ομίλου iGroup, εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών αερομεταφοράς VIP προσώπων, διακομιδής ασθενών με ελικόπτερα και αεροπλάνα και παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για ένα μεγάλο εύρος πτητικών μέσων.

VIP μεταφορές

Η εταιρεία έχει μεταφέρει πολλές διασημότητες στον ελληνικό χώρο.

Kριστιάνο Ρονάλντο και Ιρίνα Σάικ

Τομ Χανκς

Κλόε Καρντάσιαν

Μπράιαν Φέρι

Στεφανί Γκέσιννγκερ

 

Ο Στόλος

Η IFLY διαχειρίζεται πλέον έναν μεγάλο αριθμό από αεροσκάφη, τα οποία συντηρούνται από εξιδικευμένο προσωπικό της ICSS, έτσι ώστε να τηρούνται τα ύψιστα επίπεδα ασφαλείας πτήσεων. Οι επιβάτες μας έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ διαφόρων τύπων αεροσκαφών, έχοντας την διαβεβαίωση πως όχι μόνο θα οργανώσουμε κάθε φάσμα του ταξιδιού τους, αλλά συγχρόνως πως η αφιξή τους θα γίνει με απόλυτη ασφάλεια, στυλ και στην ώρα της.

Πηγή: Economy365.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + five =