αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ εταιρία ποδηλάτων που τύπωσε τηλεοράσεις στα κουτιά της. Και έλυσε ένα μεγάλο πρόβλημα

Η εταιρία ποδηλάτων που τύπωσε τηλεοράσεις στα κουτιά της. Και έλυσε ένα μεγάλο πρόβλημα

Μπορείς να βρεις μια έξυπνη λύση σε κάθε πρόβλημα, αρκεί να σκεφτείς… έξω από το κουτί. ‘Η ακριβώς πάνω στο κουτί. Αυτό έκανε η ολλανδική εταιρεία ποδηλάτων Vanmoof.

Ποιο ήταν το πρόβλημα; Όταν η εταιρία ξεκίνησε να στέλνει τα ποδήλατα της προς τις ΗΠΑ και άλλες χώρες, πολλά από αυτά φτάνανε στους τελικούς πελάτες χτυπημένα. Τι σκέφτηκαν λοιπόν οι άνθρωποι της εταιρίας; Εκτύπωσαν μια τηλεόραση στα κουτιά συσκευασίας! Κάπως έτσι έλυσαν το πρόβλημα και μάλιστα με μηδενικό κόστος. Με αυτό το τρικ καταγράφηκε μείωση κατά 80% στις φθορές. Γιατί όλοι όσοι συμμετείχαν στην «αλυσίδα» της μεταφοράς, νόμιζαν ότι μέσα στο κουτί υπάρχει κάποια… εύθραυστη τηλεόραση.

«Ανεξάρτητα από το ποιος έκανε τη μεταφορά, τα ποδήλατα έφταναν στον παραλήπτη λες και είχε περάσει από πάνω τους θεριζοαλωνιστική μηχανή! Η κατάσταση γινόταν πολύ κοστοβόρα για την εταιρία και ιδιαίτερα ενοχλητική για τους πελάτες», εξηγεί ο creative director, Bex Rad.

«Ένας από τους ιδιοκτήτες της εταιρίας έκανε μια πολύ απλή σκέψη. Οι τηλεοράσεις παρόλο που το μέγεθος της συσκευασίας είναι αντίστοιχο με των ποδηλάτων φτάνουν πάντα άθικτες στον παραλήπτη. Έτσι σκεφτήκαμε να τυπώσουμε μια οθόνη στις κούτες και οι ζημιές μειώθηκαν κατά 80%!» συμπληρώνει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + 18 =