αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ εταιρία- μάστερ στο είδος: 10 μεγάλα μαθήματα μάρκετινγκ που μπορείς να πάρεις από την Apple

Η εταιρία- μάστερ στο είδος: 10 μεγάλα μαθήματα μάρκετινγκ που μπορείς να πάρεις από την Apple

Η Apple είναι μια εταιρία με πολλούς οπαδούς και αρκετούς haters. Έχει καταγράψει τη δική της εκρηκτική πορεία, ειδικά από την επιστροφή του Steve Jobs εκεί και μετά. Σημαντικό ρόλο σε αυτό, έπαιξε σίγουρα η επιτυχία προϊόντων όπως το iPhone.

Και ενώ μέχρι και σήμερα, το κοινό είναι μάλλον διχασμένο για την περίπτωση της Apple, σε ότι αφορά τα προϊόντα της, σε ένα πράγμα συμφωνούν όλοι: Ότι η αμερικανική εταιρία, είναι μάστερ στο κομμάτι του μάρκετινγκ. Στο παρακάτω γράφημα της The Website Group, θα δεις τα 10 μαθήματα μάρκετινγκ που μπορείς να πάρεις από την Apple.

Για παράδειγμα, πάντα κάνει απλές παρουσιάσεις. Ποτέ δεν αξίζει λεπτομέρειες σχετικά με το πως ή που φτιάχνει τα γκάτζετ της. Επίσης, η Apple δεν μπαίνει ποτέ στο παιχνίδι… των τιμών. Πάντα είναι πιο ακριβή από τους ανταγωνιστές της και εστιάζει στην αξία ενός αντικειμένου. Το ίσως πιο σημαντικό κομμάτι, είναι ότι η Apple πάντα μιλά για τις εμπειρίες που προσφέρεις στους ανθρώπους. Για το πως κάνει την ζωή τους πιο όμορφη. Και δεν μένει στην «ψυχρή» παρουσίαση προϊόντων.

Δες στο παρακάτω γράφημα, τα 10 μαθήματα μάρκετινγκ

10-Marketing-Lessons-from-Apple-Infographic

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × one =