αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ εταιρία από τη Δανία για την οποία γράφαμε στις 18 Μαρτίου, επικοινώνησε με το It’s Possible

Η εταιρία από τη Δανία για την οποία γράφαμε στις 18 Μαρτίου, επικοινώνησε με το It’s Possible

Θυμάστε την εταιρία από τη Δανία, για την οποία γράφαμε εδώ στο It’s Possible στις 18 Μαρτίου; Πρόκειται για την Translated By Us, η οποία δραστηριοποιείται στο κομμάτι των μεταφράσεων. Το αξιοσημείωτο στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι ότι στην εν λόγω εταιρία οι εργαζόμενοι ακολουθούν ένα ιδιαίτερα… καινοτόμο μοντέλο εργασίας. Δουλεύουν για 6 ώρες καθημερινά και πληρώνονται για κανονικό 8ωρο. Με την εταιρία μάλιστα να έχει αυξήσει την παραγωγικότητα της από τη στιγμή που εφάρμοσε τη συγκεκριμένη τακτική.

Σήμερα, Δευτέρα, ο ιδρυτής της εταιρίας από την Κοπεγχάγη, Mads Ingemann Blücher, επικοινώνησε μέσω email με το It’s Possible. Αφού ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον, μας είπε ότι πολλοί άνθρωποι που διάβασαν το εν λόγω άρθρο επικοινώνησαν μαζί τους. Και όντως, το συγκεκριμένο θέμα, ήταν ένα από αυτά που συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, την ημέρα δημοσίευση του. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω screenshot, ο ίδιος ζήτησε επίσης, αν είναι δυνατό, να μπει ένα ενεργό Link μέσα στο άρθρο που να παραπέμπει στο επίσημο site τους. Κάτι που φυσικά το κάναμε με χαρά από την πλευρά μας.

Η συγκεκριμένη επικοινωνία έχει σημασία, γιατί σε κάτι τέτοιες στιγμές, φαίνεται με τον πιο άμεσο και απλό τρόπο η «μαγεία» του ίντερνετ και των νέων τεχνολογιών. Ένα άρθρο που γράφτηκε σε ένα site στην Ελλάδα, «ταξίδεψε» μέσα σε ελάχιστον χρονικό διάστημα μέχρι τη Δανία. Είναι ο «κόσμος που αλλάζει πολύ γρήγορα», όπως λέει και ένας άλλος tech leader, ο Mark Zuckerberg.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − nine =