αρχικηVIRALΗ ερωτική… βίλα του Χιου Χέφνερ περνά σε ελληνικά χέρια- Όλες οι πληροφορίες για τον νέο ιδιοκτήτη

Η ερωτική… βίλα του Χιου Χέφνερ περνά σε ελληνικά χέρια- Όλες οι πληροφορίες για τον νέο ιδιοκτήτη

Ο διάσημος ιδρυτής του Playboy, Χιου Χέφνερ, πέθανε σε ηλικία 91 ετών στις 27 Σεπτεμβρίου στη έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς, από καρδιακή ανεπάρκεια. Τώρα, ήρθε η ώρα το πολυτελές σπίτι του να αλλάξει χέρια. Και μάλιστα πάει σε έναν Ελληνοαμερικάνο.

Ο Ελληνοαμερικάνος Ντάρεν Μητρόπουλος γνώριζε εξαρχής ότι ο ιδιοκτήτης της έπαυλης, Χιου Χέφνερ, που απέκτησε το γοτθικού στιλ οίκημα το 1971 αντί 1,1 εκατομμυρίου, είχε δικαίωμα να συνεχίσει να απολαμβάνει τη ζωή εκεί μέσα μέχρι τον θάνατό του. Συμβιβάστηκε, περίμενε και τώρα ήρθε η ώρα να βάλει το κλειδί στην πόρτα.

Ο Χιου Χέφνερ και ο Ντάρεν Μητρόπουλος ήταν γείτονες, όπως διαβάζουμε στο Newsbeast.gr. Ο ιδιοκτήτης του Playboy φαίνεται πως βρήκε στον άνθρωπο της διπλανής του πόρτας τον ιδανικό αγοραστή αλλά έβαλε κι έναν όρο. Ο Χέφνερ θα ζούσε εκεί μέχρι να πεθάνει και η διάσημη κρεβατοκάμαρά του όπου γίνονταν τα όργια και τα πάρτι με τα «κουνελάκια» απαγορευόταν να ανακαινιστεί.

Ο 33χρονος επιχειρηματίας είναι γιος του δισεκατομμυριούχου Ντιν Μητρόπουλου, η περιουσία του οποίου, σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό Forbes, εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η συμφωνία πώλησης της έπαυλης έκλεισε στα 100 εκατ. δολάρια τον Αύγουστο του 2016, στο μισό της ζητούμενης αξίας, σύμφωνα μα δημοσιεύματα.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + 6 =