αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ επαγγελματική… ευκαιρία: Πληρώνουν 25 ευρώ για να πας ως «υποστηρικτής» σε προεκλογική συγκέντρωση

Η επαγγελματική… ευκαιρία: Πληρώνουν 25 ευρώ για να πας ως «υποστηρικτής» σε προεκλογική συγκέντρωση

Μια μεγάλη μπίζνα που έχει στηθεί την προεκλογική περίοδο, παραθέτει σε ρεπορτάζ του το Πρώτο Θέμα. Σύμφωνα με αυτό, ορισμένοι εκ των υποψηφίων των Περιφερειακών και των Δημοτικών εκλογών καθώς και των Ευρωεκλογών, μέσα στην απελπισία τους να γεμίσουν τις πλατείες των προεκλογικών τους ομιλιών με κόσμο, ώστε στη τηλεόραση να φαίνονται αυθόρμητα πολλοί και δαιμονισμένα ενθουσιώδεις, δεν διστάζουν να πληρώσουν απ’ την τσέπη τους για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πώς;

Αναθέτοντας σε γραφεία ευρέσεως εργασίας ή στα γνωστά «κομπαρσάδικα», να βρουν κόσμο που θα δεχθεί με 20 – 25 ευρώ, να μπει στο λεωφορείο και να ταξιδέψει από την Αθήνα έως τη Χαλκίδα ή μέχρι τη Λαμία, στη Λάρισα, στο Βόλο και ακόμη παραπάνω, με επιστροφή την ίδια μέρα αμέσως μετά το τέλος της προεκλογικής συγκέντρωσης.

Ενδεικτικά, όπως θα παρατηρήσετε στα μηνύματα που δημοσιεύουμε και τα οποία αποστέλλονται στα inbox χρηστών του Facebook από ιδιοκτήτες των προαναφερθέντων γραφείων, οι ενδιαφερόμενοι που θα δηλώσουν συμμετοχή πληρώνονται επί τόπου, 25 ευρώ το κεφάλι.

messege

Και συνεχίζει ενημερώνοντας για το θέμα της αμοιβής ζητώντας ωστόσο από τους συμμετέχοντες και αποδέκτες του μηνύματος να μην διαρρεύσουν το περιεχόμενο, το όνομα του υποψήφιου που πληρώνει, ούτε φυσικά το αντίτιμο της ιδιότυπης συναλλαγής.

«Πληρώνονται επί τόπου. 25 ευρώ. Δεν πρέπει να διαρρεύσει πουθενά όλο αυτό. Είναι συνδυασμός για τις περιφερειακές εκλογές της στερεάς Ελλάδας. Αν ενδιαφέρεστε στείλτε μου ονοματεπώνυμα ατόμων και τηλέφωνα για να σας βάλουμε όλους μαζί» καταλήγει στο μήνυμά του ο υπεύθυνος του γραφείου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × five =