αρχικηVIRALΗ επίσκεψη στο παντοπωλείο τον έκανε πλούσιο: Πήγε για ψώνια και έφυγε με 500.000 ευρώ

Η επίσκεψη στο παντοπωλείο τον έκανε πλούσιο: Πήγε για ψώνια και έφυγε με 500.000 ευρώ

Αξέχαστη θα μείνει, σε έναν κάτοικο της Ανθούσας, η πρόσφατη επίσκεψη του στο παντοπωλείο της γειτονιάς. Μπήκε στο κατάστημα για τα καθιερωμένα ψώνια, δοκίμασε την τύχη του στο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΔΗ», αξίας 5 ευρώ, και κέρδισε 500.000 ευρώ.

«Πρόκειται για έναν τακτικό πελάτη του καταστήματος μας, που ψωνίζει συχνά βασικά αγαθά για το σπίτι όπως γάλα, ψωμί και αυγά. Όπως συνηθίζει, μαζί με τα ψώνια, πήρε κι έναν λαχνό «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΔΗ» του παιχνιδιού ΣΚΡΑΤΣ», αναφέρει ο Χάρης Μακρής, ιδιοκτήτης του παντοπωλείου που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ανθούσας 210.

«Αφού σκράτσαρε, δεν είπε κάτι, αλλά βγήκε έξω από το κατάστημα και ύστερα από λίγο με φώναξε. Βγαίνοντας μου είπε «Χάρη, πήρα πεντακόσια».

Αρχικά πίστεψα πως είχε κερδίσει 500 ευρώ. Χάρηκα και του είπα μπράβο σε καλή μεριά, ενώ έφευγα για να επιστρέψω στο πόστο μου. Εκείνος, όμως, με έπιασε από το χέρι και μου έδειξε τον λαχνό. Όταν είδα το σύμβολο με το αστέρι και δίπλα το πόσο των 500.000 ευρώ έπαθα σοκ. Τα έχασα. Υπήρχε και άλλος κόσμος στο μαγαζί, οπότε αγκαλιαστήκαμε διακριτικά και πήγε προς το σπίτι του. Φυσικά, συνεχίζει να επισκέπτεται το κατάστημα μας για τα ψώνια του, καθώς και να δοκιμάζει την τύχη του στο ΣΚΡΑΤΣ», συμπληρώνει ο κ. Μακρής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι 4 κανόνες που εφάρμοσε ο Jeff Bezos και μετέτρεψε την Amazon από ένα απλό eshop σε έναν κολοσσό 1 τρισ. δολαρίων

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 5 =