αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ επίσημη πρεμιέρα των ομάδων του προγράμματος RE-STARTUP στο Patras IQ

Η επίσημη πρεμιέρα των ομάδων του προγράμματος RE-STARTUP στο Patras IQ

Οι ομάδες του 2ου κύκλου του pre-incubator|pre-accelerator Re-Startup Patras που διοργανώνει το POS4work σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών παρουσιάζονται στο ευρύ κοινό για πρώτη φορά στο Patras IQ 2019.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε αρχές Μαρτίου και οι ομάδες έχουν παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια και workshop από την ομάδα του POS4work και δουλεύουν πάνω στην υλοποίηση των ιδεών τους με την βοήθεια μεντόρων από γνωστές εταιρίες και οργανισμούς.

Τα αποκαλυπτήρια τους θα γίνουν στον μεγαλύτερο διαγωνισμό καινοτόμων ιδεών της Πάτρας, το Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 13:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Νέου Λιμένα Πατρών και θα παρουσιάσουν τις ιδέες και τα προϊόντα τους μπροστά σε startups, εταιρίες, επενδυτές, ιδρύματα αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τις ομάδες και να εμπνευστούν με νέες ιδέες στο περίπτερο 93 καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης.

Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από τους επενδυτικούς φορείς Uni.Fund, VelocityPartners, Metavallon και VentureFriends, το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών και από καινοτόμες εταιρίες όπως τα Πλαστικά Κοτρώνης, τα Εκπαιδευτήρια Πάνου και την DUR.

Η προ-θερμοκοιτίδα “RE-STARTUP” αποτελεί μια πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Πατρών και του POS4work για την δημιουργία μιας σταθερής δομής στήριξης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας στην Δυτική Ελλάδα.

Στον πρώτο κύκλο αποφοίτησαν 8 ομάδες, με το “liofyllo” να έχει προβεί ήδη σε ίδρυση εταιρίας, την “coffe-eco” να έχει περάσει στην τελική φάση του NBG Business Seeds διεκδικώντας από 5.000 έως 20.000 ευρώ και πέντε ακόμα ομάδες να συνεχίζουν τις ιδέες τους στην θερμοκοιτίδα του Orange Grove και στο Invent ICT.

 

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × four =