αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ επέκταση του Firefox που σου επιτρέπει να κάνεις download ο,τι βλέπεις στον browser σου

Η επέκταση του Firefox που σου επιτρέπει να κάνεις download ο,τι βλέπεις στον browser σου

Η κλασική επέκταση DownThemAll για τον Mozilla Firefox είναι διαθέσιμη σαν WebExtension, κάτι που την κάνει συμβατή με όλες τις πρόσφατες εκδόσεις του προγράμματος περιήγησης της Mozilla.

Η επέκταση DownThemAll είναι εδώ και πάρα πολύ καιρό ένα από πολλά χρήσιμα πρόσθετα του προγράμματος περιήγησης του Firefox. Η επέκταση προσθέτει δυνατότητες μαζικής λήψης στο πρόγραμμα περιήγησης. Υποστηρίζει φίλτρα και πολλές χρήσιμες λειτουργίες για τον έλεγχο και την προσαρμογή της λήψης.

Όσοι φίλοι του Firefox ενδιαφέρονται για το αναβαθμισμένο add-on, μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη σελίδα Firefox Add-ons για να την εγκαταστήσουν στο πρόγραμμα περιήγησης:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/downthemall/

Η έκδοση WebExtensions του DownThemAll δεν είναι απλά ένα αντίγραφο 1: 1 της κλασικής έκδοσης, αλλά προσθέτει και νέα χαρακτηριστικά. Μετά την εγκατάσταση της επέκτασεις, θα δείτε ένα νέο εικονίδιο της στη γραμμή εργαλείων του Firefox. Κάνοντας κλικ σε αυτό εμφανίζονται επιλογές για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις ή να κάνετε λήψη αρχείων από τον ιστότοπο που είναι ανοιχτός στον περιηγητή σας

Με το επιλέξετε λήψη, το πρόσθετο θα εμφανίσει όλους τους συνδέσμους που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της σάρωσης της σελίδας. Κάθε σύνδεσμος εμφανίζει τη διαδρομή του, τον τίτλο εάν υπάρχει και μια περιγραφή.

Τα φίλτρα που εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε ποιους τύπους αρχείων θέλετε να κατεβάσετε, π.χ. εικόνες, βίντεο ή αρχεία. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τα αρχεία με μη αυτόματο τρόπο, αν προτιμάτε, ή να χρησιμοποιήσετε τις προηγμένες επιλογές φιλτραρίσματος που διαθέτει η επέκταση.

Πηγή: iguru.gr

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + 12 =