αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ ΕΛΤΟΝ έδωσε 5,3 εκατ. ευρώ και αγόρασε έκταση 131.000 τ.μ. με 30 ακίνητα στα Οινόφυτα

Η ΕΛΤΟΝ έδωσε 5,3 εκατ. ευρώ και αγόρασε έκταση 131.000 τ.μ. με 30 ακίνητα στα Οινόφυτα

Η ΕΛΤΟΝ ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου η αγορά έκτασης συνολικού εμβαδού 131.294,573 τ.μ., με την υπογραφή των σχετικών συμβολαίων. Η έκταση βρίσκεται στη θέση «Κοκάλι» της Δημοτικής ενότητας Οινοφύτων, του Δήμου Τανάγρας, της Περιφερειακής ενότητας Βοιωτίας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η έκταση αποτελείται από 30 συνεχόμενα ακίνητα που ανήκαν σε διάφορους ιδιοκτήτες και αποκτήθηκε αντί συνολικού τιμήματος 5.349.553,85 ευρώ.

Για τη χρηματοδότηση της επένδυσης, η εταιρεία θα προβεί στη σύναψη διμερούς Ομολογιακού δανείου αξίας 5.000.000 ευρώ με την Εθνική Τράπεζα διάρκειας 6 ετών, για το οποίο έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των μερών οι σχετικοί όροι και αναμένεται η υπογραφή της σχετικής σύμβασης. Η Εταιρεία θα προβεί σε ξεχωριστή ανακοίνωση για την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού σχετικά με το εν λόγω δάνειο.

Όπως σημείωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ELTON, Νέστωρ Παπαθανασίου, η αγορά του ακινήτου θα ενισχύσει τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του Ομίλου, δίνοντας την δυνατότητα για την επέκταση των εγκαταστάσεων ώστε να αποτελέσουν πολλαπλασιαστή της εμπορικής δυναμικής του, αλλά και να ενισχύουν ακόμα περισσότερο το κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει η ELTON τόσο στους πελάτες της, όσο και στους προμηθευτές της.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − four =