αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Ελληνική startup Harbor Lab «σήκωσε» χρηματοδότηση 16 εκατ. δολαρίων- Το χρήσιμο εργαλείο των ναυτιλιακών

Η Ελληνική startup Harbor Lab «σήκωσε» χρηματοδότηση 16 εκατ. δολαρίων- Το χρήσιμο εργαλείο των ναυτιλιακών

Νέα χρηματοδότηση ύψους 16 εκατ.δολαρίων απέσπασε η ελληνική ship tech εταιρεία Harbor Lab. Αυξάνοντας σε 22,5 εκατ.δολ. τα κεφάλαια που έχει σηκώσει από την ίδρυσή της το 2020.

Η Ελληνική startup βρέθηκε στο επίκεντρο της επενδυτικής προσοχής του ευρωπαϊκού fund Atomico, το οποίο εισέρχεται μάλιστα για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά. Στον νέο γύρο χρηματοδότησης, εκτός από το ευρωπαϊκό fund, συμμετέχουν οι υφιστάμενοι επενδυτές Notion Capital, Venture Friends, SpeedInvest και The Dock, αλλά και νέοι όπως η Endeavour Catalyst και το ναυτιλιακό fund TMV.

Η Harbor Lab προσφέρει ένα Software-as-a-Service (SaaS) μοντέλο σε ναυτιλιακές εταιρείες, μέσω του οποίου διαχειρίζονται τις διαδικασίες ελλιμενισμού των πλοίων τους. Μάλιστα, είναι η πρώτη που χρησιμοποίησε λογισμικό SaaS για την ανάλυση των disbursements, το οποίο υπολογίζει αυτομάτως τα κόστη ελλιμενισμού, βασισμένο στη συλλογή επικαιροποιημένων «λιμανιάτικων» ταριφών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 − 3 =