αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ ελληνική startup που σχεδιάζει να διπλασιάσει το προσωπικό της. Και επεκτείνεται στις ΗΠΑ

Η ελληνική startup που σχεδιάζει να διπλασιάσει το προσωπικό της. Και επεκτείνεται στις ΗΠΑ

Για την Dialectica έχουμε ξανά μιλήσει εδώ στο It’s Possible. Πρόκειται για την ελληνική startup, που δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2015 με προσωπικό 4 ατόμων και σήμερα μετρά ήδη πάνω από 160 εργαζόμενους και γραφεία σε Αθήνα και Λονδίνο, συνεχίζει σταθερά και σε μηναία βάση τη διαδικασία των προσλήψεων νέων πτυχιούχων ελληνικών ΑΕΙ, ενώ συνολικά το δυναμικό της Dialectica αναμένεται, μέχρι τα τέλη του 2020, να ξεπεράσει τους 250 εργαζόμενους. Η εταιρία επεκτείνεται επίσης στις ΗΠΑ, ενώ έχει ως στόχο να διπλασιάσει το προσωπικό της.

«Μόνο μέσα στον περασμένο Ιανουάριο, προχωρήσαμε σε 21 προσλήψεις που αποτελούν κατά κύριο λόγο πτυχιούχους ελληνικών ΑΕΙ. Η Ελλάδα διαθέτει εξαιρετικούς, ταλαντούχους νέους που μπορούν να διαπρέψουν σε οποιοδήποτε επαγγελματικά τομέα αλλά και ελληνικά ΑΕΙ, όπως το ΕΜΠ, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς ή το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, που βρίσκονται σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Είμαι ευτυχής που ως Dialectica συμβάλλουμε κι εμείς στην εθνική προσπάθεια να σταματήσει το brain drain από τη χώρα μας», αναφέρει ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Dialectica, Γιώργος Τσαρούχας.

Επισημαίνεται ότι για το 2019, η Dialectica συμμετείχε ενεργά σε επιχειρηματικές συμφωνίες σε όλο τον κόσμο που αγγίζουν 180 δισ. ευρώ. Η εταιρεία, με αυστηρά διεθνές πελατολόγιο, παρέχει υπηρεσίες στον τομέα της έρευνας αγοράς, αναλύοντας το επιχειρηματικό περιβάλλον στο οποίο εξελίσσεται μια συμφωνία εξαγοράς και εστιάζοντας στη διαδικασία σύνδεσης των πελατών της με ειδικούς που γνωρίζουν τα χαρακτηριστικά της αγοράς.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + 16 =