αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ ελληνική startup που έχει βάλει το χέρι της σε συμφωνίες εξαγορών 180 δισ. ευρώ, κάνει προσλήψεις

Η ελληνική startup που έχει βάλει το χέρι της σε συμφωνίες εξαγορών 180 δισ. ευρώ, κάνει προσλήψεις

Για την Dialectica έχουμε ξανά μιλήσει εδώ στο It’s Possible. Πρόκειται για την ελληνική startup, που δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2015 με προσωπικό 4 ατόμων και σήμερα μετρά ήδη πάνω από 160 εργαζόμενους και γραφεία σε Αθήνα και Λονδίνο.

Eπισημαίνεται ότι το 2019, η Dialectica συμμετείχε ενεργά σε επιχειρηματικές συμφωνίες σε όλο τον κόσμο που αγγίζουν 180 δισ. ευρώ. Η εταιρεία, με αυστηρά διεθνές πελατολόγιο, παρέχει υπηρεσίες στον τομέα της έρευνας αγοράς, αναλύοντας το επιχειρηματικό περιβάλλον στο οποίο εξελίσσεται μια συμφωνία εξαγοράς και εστιάζοντας στη διαδικασία σύνδεσης των πελατών της με ειδικούς που γνωρίζουν τα χαρακτηριστικά της αγοράς.

Τώρα έχει ανοιχτές θέσεις εργασίας. Όπως βλέπουμε και στην Linkedin σελίδα της εταιρίας, αναζητά άτομα στις παρακάτω ειδικότητες. Πατώντας πάνω στο εκάστοτε link μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες και να στείλετε το βιογραφικό σας.

Associate Program

Client Protection Associate (Compliance)

Lead Front-End Software Engineer

Senior Back-End Software Engineer

Lead Front-End Software Engineer

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 5 =