αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Ελληνική Howden εξαγόρασε την Globassure

Η Ελληνική Howden εξαγόρασε την Globassure

Η Howden, επιχειρηματικός μεσίτης ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των υπηρεσιών διεθνών ασφαλίσεων υγείας, ανακοίνωσε την εξαγορά της Globassure.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Howden “η ομάδα της Globassure διαθέτει εμπειρία και εξειδίκευση άνω των 20 ετών στα διεθνή προγράμματα υγείας και ταξιδίου, ενώ η οικογενειακή παράδοση των μετόχων της εταιρείας στην ασφαλιστική αγορά ξεπερνά τα 100 χρόνια”.

Ο Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, CEO της Howden Ελλάδας και Κύπρου, δήλωσε: “Στην Howden επενδύουμε στην αριστεία, με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας. Η έλευση της Globassure θα ενισχύσει την ανταγωνιστική θέση της εταιρείας μας στον πολύσύνθετο τομέα των ασφαλίσεων υγείας από διεθνείς παρόχους”.

Ο Φίλιππος Μυτιληναίος, CEO της Howden Agents, επεσήμανε: “Καλωσορίζουμε τον Φίλη Αθηναίο και την έμπειρη ομάδα της Globassure, στην Howden Agents. Με αυτή τη νέα προσθήκη, ενισχύουμε την ηγετική μας θέση στις διεθνείς ασφαλίσεις υγείας, ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζουμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + 18 =