αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Ελληνική Green Cola αποκτά νέα παραγωγική βάση στην Αίγυπτο

Η Ελληνική Green Cola αποκτά νέα παραγωγική βάση στην Αίγυπτο

Παραγωγική δραστηριότητα και στην Αίγυπτο πλέον ξεκινά η Green Cola ως ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην παγκόσμια επέκταση της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newmoney η γραμμή παραγωγής και εμφιάλωσης έχει ήδη στηθεί με τα τεστ που έχουν γίνει να κρίνονται επιτυχημένα. Υπάγεται δε στην Green Cola Egypt που στήθηκε κατά την πάγια στρατηγική την οποία ακολουθούν οι μεγάλες πολυεθνικές. Κοινώς, συμβόλαια με τοπικούς εμφιαλωτές που επεξεργάζονται τη βασική πρώτη ύλη από το εργοστάσιο της Ορεστιάδας με βάση τη συνταγή της Green Cola και συνήθως μετέχουν σε μια κοινή εταιρεία που έχει όλα τα δικαιώματα αποδίδοντας fees στην ελληνική εταιρεία.

Μια λογική που, όπως εξηγούσαν πρόσφατα στο business stories οι Γιάννης Χήτος και Γιώργος Βενιέρης, Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος αντίστοιχα της Green Cola (δεξ. και αριστ. στη φωτ. αντίστοιχα), βοήθησε την Green Cola να κάνει μέχρι σήμερα σημαντικά ανοίγματα σε διεθνείς αγορές, να έχει παραγωγική δραστηριότητα στις τέσσερις μεγάλες ηπείρους και να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στα ράφια μεγάλων αλυσίδων λιανικής από τη Νέα Αγγλία και το Τέξας ως τις μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, τη Βαλτική, τις  αραβικές χώρες και πλέον την Αίγυπτο.

Μάλιστα η παραγωγή του τελικού προϊόντος στην Αίγυπτο αναμένεται να δώσει μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης του αναψυκτικού όχι μόνο στην τοπική αγορά αλλά και σε γειτονικές χώρες.

Σημειώνεται πως ήδη τα προϊόντα Green Cola έχουν παρουσία σε περίπου 30 χώρες ενώ είναι σε εξέλιξη δυναμική φάση επέκτασης στις ΗΠΑ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 1 =