αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Ελληνική Dataphoria «σήκωσε» την πρώτη της χρηματοδότηση, ύψους 225.000 ευρώ

Η Ελληνική Dataphoria «σήκωσε» την πρώτη της χρηματοδότηση, ύψους 225.000 ευρώ

Η Dataphoria, η πρώτη Analytics-as-a-Service πλατφόρμα της Ελλάδας αφιερωμένη στη βιωσιμότητα, ολοκλήρωσε επιτυχώς τον πρώτο της γύρο χρηματοδότησης, εξασφαλίζοντας €225.000. Τη χρηματοδότηση συντόνισε η InvestingForPurpose, μια πρωτοβουλία αφιερωμένη στην προώθηση των επενδύσεων κοινωνικού και περιβαλλοντικού αντικτύπου, με τη συμμετοχή Άγγελων Επενδυτών και εταιρειών από την κοινότητα της InvestingForPurpose.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Dataphoria υποστηρίζει εταιρίες στο να αναπτύξουν τη στρατηγική τους για το ESG και στο να παρουσιάζουν συνεχή πληροφόρηση γύρω από τα αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο. Υποστηρίζουν τους πελάτες τους με όλα τα απαραίτητα δεδομένα για ακριβές και συνεπές reporting για το ESG. Αυτή η χρηματοδότηση ενισχύει την πορεία της Dataphoria, προωθώντας τις ενέργειες ανάπτυξης λογισμικού βιωσιμότητας, ενώ εξασφαλίζει τις αυξανόμενες απαιτήσεις ανάπτυξής της.

Η συμμετοχή της InvestingforPurpose στην Dataphoria δεν περιορίζεται απλώς στην οικονομική υποστήριξη. Η ομάδα παρείχε στρατηγικές και επιχειρηματικές συμβουλές στην Dataphoria κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για αυτόν τον γύρο. Η συνεργασία αναμένεται να εδραιωθεί, με συνεχή συμβουλευτική και ευκαιρίες δικτύωσης, συνδέοντας την Dataphoria με εταιρείες-κλειδιά της αγοράς. Επιπλέον, οι 2 ομάδες δημιούργησαν για πρώτη φορά ένα πλαίσιο αναφοράς όχι μόνο οικονομικών αλλά και περιβαλλοντικών και κοινωνικών στόχων, συνδυάζοντας κερδοφορία και αειφορία. Οι στόχοι θα παρακολουθούνται συνεχώς και θα καθορίζουν την πορεία επιτυχίας της εταιρείας.

Με αυτή τη χρηματοδότηση, η Dataphoria επεκτείνει την ομάδα της, βελτιώνει τις τεχνολογικές της δυνατότητες και καθιερώνει την παρουσία της στο χώρο της τεχνολογίας για τη βιωσιμότητα. Με βάση την επιτυχία που σημείωσε η χρηματοδότηση, η Dataphoria διατηρεί την επιλογή να την αυξήσει για ένα επιπλέον ποσό μέχρι €100.000 μέσα στους επόμενους μήνες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × four =