αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ ελληνική εφαρμογή με την οποία μπορείς να υπολογίσεις το κόστος ενός ταξιδιού (καύσιμα, διόδια κ.α.)

Η ελληνική εφαρμογή με την οποία μπορείς να υπολογίσεις το κόστος ενός ταξιδιού (καύσιμα, διόδια κ.α.)

Αν θες να γνωρίζεις το συνολικό κόστος ενός ταξιδιού, πριν καν ξεκινήσεις, υπάρχει ένα mobile app που ίσως σε ενδιαφέρει. Είναι η εφαρμογή “Travel Cost”. Με αυτή μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε και να παρακολουθήσετε το ταξίδι σας, υπολογίζοντας το κόστος ενός ταξιδιού (κόστος καυσίμων, διόδια κλπ.) με δυνατότητα εναλλακτικών διαδρομών, τα έξοδα για κάθε επιβάτη σας, καθώς και την απόσταση και το χρόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση του ταξιδιού.

Η εφαρμογή είναι πλήρως ενημερωμένη και βρίσκει όλα τα αναμενόμενα Διόδια της διαδρομή σας και υπολογίζει το κόστος τους για όλες τις κατηγορίες οχημάτων και μοτοσυκλετών καθώς και το κόστος καυσίμων που θα καταναλώσετε στο ταξίδι σας, παρέχοντας ουσιαστικά και ενημερωμένα στοιχεία, όπου μπορείτε να τα αποθηκεύσετε, να τα επεξεργαστείτε και να τα μοιραστείτε.

Η εφαρμογή Travel Cost υποστηρίζει προς το παρών τα Διόδια μόνο για τους δρόμους της Ελλάδας.

Ο Travel Cost είναι εξαιρετικά εύκολος και απλός στη χρήση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι:

1. Τοποθετείτε το σημείο εκκίνησης και τον προορισμό σας και βρίσκει την καλύτερη διαθέσιμη διαδρομή με την επιλογή εναλλακτικών διαδρομών από το Google Map. Όλα τα διόδια στη διαδρομή και οι λεπτομέρειες κάθε διαδρομής (Χρόνος & Απόσταση) εμφανίζονται στο χάρτη.

2. Βάζετε τη μέση κατανάλωση του οχήματος σας, την τιμή αερίου / βενζίνης / πετρελαίου και τον αριθμό των επιβατών.

3. Δείτε λεπτομερώς το συνολικό κόστος του ταξιδιού σας για κάθε διαθέσιμη διαδρομή, δίνοντάς σας την ευκαιρία να επιλέξετε την πιο κατάλληλη και οικονομική διαδρομή του ταξιδιού σας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 5 =