αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Ελληνική εφαρμογή καταγραφής εσόδων/εξόδων για να μην χάνεις ούτε ευρώ

Η Ελληνική εφαρμογή καταγραφής εσόδων/εξόδων για να μην χάνεις ούτε ευρώ

Αν θες να ξέρεις τι ακριβώς ξοδεύεις και που, τότε η παρακάτω εφαρμογή σε ενδιαφέρει. Είναι η Bluecoins.

Όπως εξηγούν οι δημιουργοί: «Η Bluecoins είναι μια απίστευτα απλή εφαρμογή χρηματοδότησης που είναι επίσης ένας εξαιρετικός εργαλείο παρακολούθησης εξόδων, προϋπολογισμός και εργαλείο διαχείρισης χρημάτων. Έχει το πιο ολοκληρωμένο σύνολο εργαλείων αναφοράς και ανάλυσης για την αποτελεσματική διαχείριση των χρημάτων, των εξόδων, του εισοδήματος και του προϋπολογισμού σας. Χρησιμοποιήστε το για την προσωπική σας χρηματοδότηση, τον οικογενειακό προϋπολογισμό ή ακόμα και τη δική σας μικρή επιχείρηση.

Δημιουργήστε μηνιαίες αναφορές pdf των δαπανών σας, διαχειριστείτε τον προϋπολογισμό σας με τους συνεργάτες σας ή εξαγάγετε τα δεδομένα σας σε υπολογιστικά φύλλα! Είναι τόσο εύκολο και θα εκπλαγείτε με το πόσο πολύ μπορείς να είσαι ο δικός σου οικονομικός και ειδικός στον προϋπολογισμό σε χρόνο μηδέν. Πάρτε τον έλεγχο των χρημάτων σας τώρα!».

Εικόνα στιγμιότυπου οθόνης

Δεδομένου πως τα οικονομικά στοιχεία είναι ευαίσθητα δεδομένα, η εφαρμογή υποστηρίζει κλείδωμα με κωδικό ή δακτυλικά αποτυπώματα. Ταυτόχρονα, η δυνατότητα εξαγωγής των δεδομένων σε αρχεία CSV κάνει τη ζωή μας ευκολότερη αν θέλουμε να δούμε κάτι σε άλλη συσκευή. Φυσικά, μπορούμε να κάνουμε διαμοιρασμό των στοιχείων και σε άλλα μέλη της οικογένειας, ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για back up στο Google Drive ή Dropbox.

Κατέβασε την εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × five =