αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ ελληνική εφαρμογή για να υπολογίσεις το κόστος των διοδίων, μέχρι τον προορισμό σου

Η ελληνική εφαρμογή για να υπολογίσεις το κόστος των διοδίων, μέχρι τον προορισμό σου

Τα διόδια βοηθούν στην κατασκευή, συντήρηση και αποκατάσταση του οδικού δικτύου της χώρας. Ωστόσο, είναι ένα σημαντικό έξοδο του οποίου το ύψος είναι καλό να γνωρίζουμε όταν ετοιμαζόμαστε να ταξιδέψουμε. Γι’ αυτό συνήθως πιάνουμε μολύβι και χαρτί για να υπολογίσουμε πόσο θα κοστίσουν τα διόδια.

Πλέον, δεν χρειάζεται να τρώμε ώρες γράφοντας και κάνοντας πράξεις στην αριθμομηχανή για να δούμε το κόστος των διοδίων, αυτή τη δουλειά μπορεί να την κάνει για εμάς η Android εφαρμογή Greek Tolls.

  • Η χρήση του app είναι πολύ απλή. Αρχικά, στο πεδίο “Από” γράφουμε την πόλη από όπου θα ξεκινήσουμε. Εμείς επιλέξαμε την Αθήνα.

  • Έπειτα, στο πεδίο “Προς” γράφουμε την πόλη στην οποία θέλουμε να πάμε. Εμείς αποφασίσαμε να δούμε το κόστος των διοδίων μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

  • Τώρα ήρθε η ώρα να επιλέξουμε τον τύπο του οχήματος που θα χρησιμοποιήσουμε στο ταξίδι μας. Το κόστος των διοδίων είναι διαφορετικό για τη μοτοσυκλέτα, από ότι αν περάσουμε από εκεί με μία νταλίκα. Εμείς διαλέξαμε το “Τετράτροχο Ι.Χ.Ε”.

Πόσο θα κοστίσουν τα διόδια

  • Τέλος, για να να δούμε πόσο θα κοστίσουν τα διόδια για να πάμε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη με αυτοκίνητο, πατάμε “Υπολογισμός”.

  • Η εφαρμογή υπολογίζει το κόστος με βάση τη συντομότερη διαδρομή μεταξύ της αφετηρίας και του προορισμού, χρησιμοποιώντας το Google Maps. Όπως βλέπουμε και στην εικόνα, το app εμφανίζει τόσο το συνολικό κόστος όσο και την τιμή των διοδίων που θα περάσουμε, χωριστά.

  • Τέλος, αν πατήσουμε το εικονίδιο του χάρτη, η εφαρμογή ανοίγει έναν χάρτη στον οποίο μας δείχνει την ακριβή διαδρομή και τα σημεία στα οποία βρίσκονται τα διόδια.

Πόσο θα κοστίσουν τα διόδια

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + 10 =