αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Ελληνική εταιρία που μόλις έκλεισε συμφωνία 27.000.000 ευρώ με τον Γερμανικό στρατό

Η Ελληνική εταιρία που μόλις έκλεισε συμφωνία 27.000.000 ευρώ με τον Γερμανικό στρατό

Νέες παραγγελίες ύψους 27.000.000€ έλαβε η εταιρία ΔΡΟΜΕΑΣ από το Γερμανικό στρατό για την επόμενη τετραετία.

Τα είδη που θα παράγει η εταιρεία είναι ειδικοί φoριαμοί διαφόρων τύπων, απλά και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος γραφεία, συρταριέρες και αξεσουάρ. Με τις νέες παραγγελίες ο ΔΡΟΜΕΑΣ καθίσταται βασικός προμηθευτής του Γερμανικού Στρατού σε έπιπλα γραφείου, ερμάρια κ.λ.π.

Όλα τα είδη συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας, υγιεινής, ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Γερμανικού Στρατού και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το συνολικό ανεκτέλεστο έργο ανέρχεται σήμερα στα 45.000.000€ και αναμένουμε το επόμενο δίμηνο αποτελέσματα διαγωνισμών διαφόρων φορέων ύψους περίπου 35.000.000€. Εκτίμηση μας είναι ότι το 2020 οι πωλήσεις μας θα είναι αυξημένες κατά 10% σε σχέση με το 2019 με ανάλογα θετικά αποτελέσματα και αυτό παρά την σημαντική μείωση της εσωτερικής αγοράς λόγω COVID-19.

Το 2021 και τα επόμενα χρόνια προβλέπουμε επίσης, ετήσια αύξηση των πωλήσεων καθώς και ανοδικά αποτελέσματα κερδοφορίας. Οι συνεχόμενες και ολοένα μεγαλύτερες επιτυχίες του ΔΡΟΜΕΑ σε διαγωνιστικές διαδικασίες από το 2009 και μετά επιβεβαιώνουν τη σωστή στρατηγική επιλογή της διοίκησης να επενδύσει σε καθετοποιημένη παραγωγική μονάδα την περίοδο 2001-2009.

Η Διοίκηση του ΔΡΟΜΕΑ ευχαριστεί το Διοικητικό, Τεχνικό και προσωπικό Παραγωγής για την αφοσίωση, εμπιστοσύνη και προσπάθεια που κατέβαλε κατά τη δεκαετή περίοδο της οικονομικής κρίσης, καθώς και την πρόσφατη θετική ανταπόκρισή του στα νέα δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία COVID-19. Το Διοικητικό Συμβούλιο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 1 =