αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Ελληνική εταιρία που εκτόξευσε τον τζίρο της κατά 45% μέσα στον Covid-19, τώρα κάνει προσλήψεις

Η Ελληνική εταιρία που εκτόξευσε τον τζίρο της κατά 45% μέσα στον Covid-19, τώρα κάνει προσλήψεις

Ανοιχτές θέσεις εργασίας έχει η Παπουτσάνης. Η εν λόγω εταιρία αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς σαπουνιών και υγρών καλλυντικών στην Ευρώπη παράγοντας πάνω από 100 εκατομμύρια προϊόντα ετησίως.

Δες παρακάτω κάποιες από τις ειδικότητες που αναζητά. Στην συνέχεια μπορείς να διαβάσεις αναλυτικές πληροφορίες και να στείλεις βιογραφικό εδώ.

Εκτόξευση μέσα στην πανδημία

Αύξηση που αγγίζει το 45% σημείωσε ο κύκλος εργασιών της εταιρείας «Παπουτσάνης» κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020, με το σύνολο των πωλήσεων να ανέρχεται σε 20,9 εκατ. ευρώ, από 14,4 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2019. H αύξηση του κύκλου εργασιών της εταιρείας οφείλεται στις υψηλές επιδόσεις της κατηγορίας των επώνυμων προϊόντων της «Παπουτσάνης», των προϊόντων για τρίτους, καθώς και στην αύξηση των πωλήσεων των ειδικών σαπωνομαζών.

Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία κατόρθωσε να αντισταθμίσει τη μείωση των πωλήσεων προς την ξενοδοχειακή αγορά, οι οποίες συρρικνώθηκαν κατά 61% σε σχέση με το αντίστοιχο εξάμηνο του 2019, λόγω της πανδημίας και των συνεπακόλουθων επιπτώσεών της στον χώρο της διαμονής και της φιλοξενίας. Παράλληλα, άνοιγμα προς την κατηγορία των αντισηπτικών έκανε η εταιρεία από τις αρχές Απριλίου προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της χώρας, παράγοντας βιοκτόνα και απολυμαντικά με χρήση οινοπνεύματος στη μονάδα που διατηρεί στη Ριτσώνα Ευβοίας. Μάλιστα, η εταιρεία σκοπεύει να επενδύσει σημαντικά στη συγκεκριμένη κατηγορία, λανσάροντας νέα προϊόντα και προχωρώντας και σε εξαγωγές, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − 14 =