αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Ελληνική εταιρία που έκλεισε συμφωνία 49.000.000 δολαρίων στην Ινδονησία

Η Ελληνική εταιρία που έκλεισε συμφωνία 49.000.000 δολαρίων στην Ινδονησία

Η εταιρία SCYTALYS, που αναπτύσσεται στο χώρο των προηγμένων και καινοτόμων τεχνολογιών στους τομείς άμυνας και ασφάλειας, πήρε σύμβαση από  το Υπουργείο Άμυνας της Ινδονησίας αξίας 49 εκατομμυρίων δολ., κατόπιν διεξαγωγής ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού, για την παροχή ολοκληρωμένου Συστήματος Διαλειτουργικότητας, Διοίκησης & Ελέγχου προς τις Ινδονησιακές Ένοπλες Δυνάμεις.

Το έργο, το οποίο πρέπει να υλοποιήσει και παραδώσει μέσα σε χρονικό ορίζοντα 3 ετών, συμπεριλαμβάνει τις εξής ενότητες:

Α) Σχεδιασμό και ανάπτυξη του Εθνικού Συστήματος Τακτικών Ζεύξεων Δεδομένων.

Β) Σχεδιασμό και ανάπτυξη Κέντρου Επιχειρήσεων αποτελούμενο από ένα υπερσύγχρονο σύστημα C4ISR, συμπεριλαμβανομένης και της κατασκευής νέων υποδομών όπου θα λειτουργήσει. Το σύστημα αυτό θα επιτύχει τη σύνθεση της Κοινής Επιχειρησιακής Εικόνας (Common Operational Picture) με άμεσο αντίκτυπο την ενίσχυση της Επίγνωσης της Επιχειρησιακής Κατάστασης (Situational Awareness).

Γ) Διασύνδεση πολλαπλών Κέντρων Διοίκησης από όλα τα σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων με το κεντρικό σύστημα C4ISR.

Δ) Σχεδιασμό και ανάπτυξη ενός συστήματος Επιτήρησης και Παρακολούθησης, διασυνδεδεμένο με το κεντρικό σύστημα C4ISR με σκοπό την ενίσχυση της Επίγνωσης της Επιχειρησιακής Κατάστασης και Διαλειτουργικότητας.

Το πρόγραμμα θα επιτύχει να θεμελιώσει τo Εθνικό Πλαίσιο Διαλειτουργικότητας των Ινδονησιακών Ενόπλων Δυνάμεων, διανοίγοντας τον δρόμο για την επίτευξη των Δικτυο-Κεντρικών τους Επιχειρήσεων (Network Centric Operations), κρίσιμου παράγοντα στο σύγχρονο θέατρο πολεμικών επιχειρήσεων. Αυτό θα αποτελέσει πολλαπλασιαστή ισχύος για τις Ινδονησιακές Ένοπλες Δυνάμεις, ενισχύοντας σημαντικά τις δυνατότητες και την αποτελεσματικότητά τους και βελτιώνοντας την γεωπολιτική ισχύ της Ινδονησίας στην Νοτιοανατολική Ασία και την ευρύτερη περιοχή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 5 =