αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ ελληνική εταιρία που έδωσε αύξηση μισθών στους εργαζομένους της, εν μέσω κορωνοϊού

Η ελληνική εταιρία που έδωσε αύξηση μισθών στους εργαζομένους της, εν μέσω κορωνοϊού

Μπορεί πολλές επιχειρήσεις στην Ελλάδα να προχώρησαν σε απολύσεις μέσα στην κρίση του κορωνοϊού , ωστόσο υπάρχει και η άλλη πλευρά. Υπάρχουν δηλαδή εταιρίες που όχι μόνο δεν άφησαν ξεκρέμαστους αλλά τους έδωσαν και παραπάνω παροχές.

Μια εταιρία μάλιστα έδωσε αύξηση 3% στους μισθούς όλων των υπαλλήλων της, υπερβαίνοντας τις δυσκολίες που συνεπάγεται η πανδημία του κορωνοϊού, σε μία κίνηση ανταμοιβής του προσωπικού.

Πρόκειται για την εταιρεία «Εύρηκα», που έχει τις βιομηχανικές της εγκαταστάσεις στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου και ελπίδα των εργαζομένων είναι να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες επιχειρήσεις.

Με την απόφασή της εκφράζει «την εκτίμηση και το σεβασμό της προς τους εργαζομένους της για τη στήριξή τους στις πρωτοφανείς σημερινές συνθήκες, προχωρώντας σε οριζόντια αύξηση 3% των αποδοχών τους».

Όπως δήλωσε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ εκπρόσωπος της εταιρείας «η αλληλοεκτίμηση και ο αλληλοσεβασμός αποτελούν ανέκαθεν δομικές αξίες» της εταιρείας, προσθέτοντας: «Για μια ακόμη φορά, οι άνθρωποί μας τις κάνουν πράξη, υπερβαίνοντας τους εαυτούς τους για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των καταναλωτών που μας εμπιστεύονται εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια. Αυτήν τη στάση τους σε τόσο δύσκολους καιρούς θελήσαμε να αναγνωρίσουμε. Τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε υγεία σε εκείνους/ες και τις οικογένειές του, όπως και σε όλους τους συνανθρώπους μας».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 1 =