αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Ελληνίδα startupper που μπήκε μέσα στις 100 «Women of Influence» στην Αυστραλία

Η Ελληνίδα startupper που μπήκε μέσα στις 100 «Women of Influence» στην Αυστραλία

Μια σημαντική διάκριση κατάφερε να πετύχει η Ντέμη Μαρκογιαννάκη. Η νεαρή Ελληνίδα που ζει μόνιμα στην Αυστραλία εδώ και αρκετά χρόνια, μπήκε μέσα στις 100 «Women of Influence» της χώρας, σύμφωνα με την λίστα που έφτιαξε το Australian Financial Review. «Ήταν ένα δύσκολο αλλά συναρπαστικό ταξίδι και δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τους ανθρώπους που πιστεύουν σε μένα, με εμπνεύουν και μένουν δίπλα μου. Την οικογένειά μου, την ομάδα μου, τους επιχειρηματικούς μου συνεργάτες, τους μέντορες μου και τους φίλους μου», είπε η νεαρή Ελληνίδα, στο πλαίσιο της βράβευσης της.

«Είμαι εξαιρετικά περήφανη και εμπνευσμένη από τις ισχυρές γυναίκες που αναλαμβάνουν να μιλάνε, να καταπολεμούν την αδικία και τις διακρίσεις, να κάνουν τομές στον κόσμο και να αμφισβητούν το status quo», συμπλήρωσε η Ντέμη Μαρκογιαννάκη, κάνοντας και μια σύντομη αναφορά επίσης στο παρελθόν, και σε όλες εκείνες τις γυναίκες που προσπάθησαν από την μεριά τους για να υπάρχει μεγαλύτερη ισότητα στην κοινωνία.

«Τώρα εξαρτάται από εμάς. Πρέπει να είμαστε οι leaders, αυτοί που ανοίγουν το δρόμο για τις μελλοντικές γενιές και να οικοδομήσουμε μια κοινωνία βασισμένη στα θεμέλια του σεβασμού και της ισότητας», τόνισε η Ντέμη Μαρκογιαννάκη.

Η ίδια είναι συνιδρύτρια της πλατφόρμας WeTeachMe. Πρόκειται για μια ηλεκτρονική «αγορά». Σε αυτή από την μια υπάρχουν οι δάσκαλοι ή τα φροντιστήρια που θέλουν να προσφέρουν τα μαθήματα τους σε κάθε ενδιαφερόμενο και από την άλλη υπάρχουν αυτοί που θέλουν να παρακολουθήσουν τα εν λόγω μαθήματα, και μπορούν μέσω της πλατφόρμας να βρουν ότι τους ενδιαφέρει. Δεν έχει μόνο τα κλασικά φροντιστηριακά μαθήματα. Μπορεί κάποιος, για παράδειγμα, να διδαχτεί το πως να παίζει πιάνο ή πως θα μαγειρεύει ένα συγκεκριμένο φαγητό. Στην πλατφόρμα υπάρχουν μέχρι και μαθήματα… κατασκευής σκιάχτρων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + seventeen =