αρχικηVIRALΗ Ελλάδα στο εξώφυλλο του National Geographic Traveller

Η Ελλάδα στο εξώφυλλο του National Geographic Traveller

υνεχίζοντας να πρωταγωνιστεί σε διεθνή αφιερώματα ανά τον κόσμο, η Ελλάδα φιγουράρει στο λιτό και άκρως εντυπωσιακό εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου της βρετανικής έκδοσης τουNational Geographic Traveller.

Ο κεντρικός τίτλος του περιοδικού κεντρίζει το βλέμμα του αναγνώστη, καθώς πάνω στη φωτογραφία από κάποια απομονωμένη μικροσκοπική ακτή γράφει με κεφαλαία και λευκά γράμματα «ΕΛΛΑΔΑ», έχοντας ως υπότιτλο τη συνοδευτική επεξήγηση «Ανακαλύψτε τα θαύματα της ηπειρωτικής χώρας: ανεξερεύνητες χερσόνησοι, αρχαία ευρήματα, ζωντανές σύγχρονες πόλεις και βουνά βουτηγμένα στους μύθους».

«Ένας προορισμός που φέτος βρίσκεται στο μυαλό και τα σχέδια πολλών ταξιδιωτών», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ταξιδιωτικό περιοδικό, το συγκεκριμένο τεύχος επικεντρώνεται γενικά στην Ελλάδα με διάφορα αφιερώματα.

https://www.reader.gr/sites/default/files/2021-03/national_geographic_greece_0.jpg

Στις σελίδες του περιοδικού γίνονται αναφορές από τις λίμνες και τις αμπελουργικές περιοχές της Μακεδονίας μέχρι τα οχυρωμένα κάστρα και τις γραφικές χερσονήσους της Πελοποννήσου, ενώ αφιερώματα υπάρχουν τόσο για την ιστορία και τα αξιοθέατα, όσο και τις εμπειρίες που θα ζήσει κανείς στο ηπειρωτικό τμήμα της χώρας μας.

«Αυτός είναι ο πολιτιστικός πυρήνας της χώρας, γύρω από τον οποίο περιστρέφονται τα 6.000 νησιά της. Πατρίδα εξαιρετικών κλασικών αρχαιολογικών χώρων, μονοπατιών πεζοπορίας παγκόσμιας κλάσης, πλούσιας άγριας φύσης, ηλιόλουστων ακτών αλλά και των ζωντανών σύγχρονων πόλεων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο editorial του περιοδικού.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − 9 =