αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ εκρηκτική ιστορία του ιδρυτή του Spotify έρχεται σε σειρά στο Netflix

Η εκρηκτική ιστορία του ιδρυτή του Spotify έρχεται σε σειρά στο Netflix

O Daniel Ek έχει καταγράψει τη δική του εκρηκτική πορεία ως την κορυφή. Όπως γράφαμε σε προηγούμενο άρθρο εδώ στο It’s Possible, πρόκειται για τον άνθρωπο που έφτιαξε το Spotify και έγινε εκατομμυριούχος στα 23 του. Τώρα η ιστορία του ετοιμάζεται να γίνει σειρά στο Netflix.

Σύμφωνα με το Variety, τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα αναλάβει ο Edvin Endre γνωστός από τη σειρά Vikings, ενώ στη σειρά θα δούμε επίσης τους Ulf Stenberg ως Sundin, Gizem Erdogan ως Petra Hansson, Joel Lützow ως Andreas Ehn και τον Christian Hillborg ως Martin Lorentzon.

Η σειρά θα βασιστεί στο βιβλίο Spotify Untold που περιλαμβάνει περισσότερες από 70 συνεντεύξεις αλλά και πηγές που δεν είχαν αξιοποιηθεί προηγουμένως. Το βιβλίο συνέγραψαν οι Sven Carlsson και Jonas Leijonhufvud και την παραγωγή θα αναλάβει η Yellow Bird U.K. Στη σκηνοθεσία θα συναντήσουμε τον Per-Olav Sørensen και στην επιμέλεια του σεναρίου τον Christian Spurrier.

Η σειρά που θα παραθέσει τα δεδομένα για τη δημιουργία του Spotify αλλά και για τη μετέπειτα πορεία του αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2022.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + 6 =