αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ δωρεάν εφαρμογή που… διαγράφει τα άσχημα σχόλια για εσένα στα social media

Η δωρεάν εφαρμογή που… διαγράφει τα άσχημα σχόλια για εσένα στα social media

Το Bodyguard είναι μία πολύ έξυπνη εφαρμογή που δυστυχώς σε λίγα χρόνια θα είναι απαραίτητη. Προέρχεται από μία Γαλλική startup εταιρία, η οποία είδε την κατάσταση στα Social Media να ξεφεύγει και έτσι αποφάσισε να λάβει δράση.

Έτσι δημιουργήθηκε το Bodyguard, ένας φύλακας για τα social media σας αλλά και γα τη ψυχική σας υγεία. Το Bodyguard είναι ένα εργαλείο moderation (διαχείρισης) στο οποίο συνδέουμε τους λογαριασμούς μας από άλλες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Όταν αυτό εντοπίσει άσχημα σχόλια, τα αποκρύπτει, τα διαγράφει και μπορεί να μπλοκάρει μέχρι και χρήστες. Με αυτό τον τρόπο δεν βλέπουμε άσχημα σχόλια μπροστά μας.

Το Bodyguard μπορεί να αναγνωρίσει βρισιές, spam comments με link και διαφημίσεις, ρατσιστικά σχόλια, απειλές, ομοφοβικά σχόλια, σχόλια μισογυνισμού και πολλά ακόμη. Η προστασία γίνεται σε πραγματικό χρόνο, έτσι τίποτα άσχημο δεν θα εμφανιστεί, κάτι που κάνει το Bodyguard κατάλληλο και για κινητά παιδιών.

Μέχρι σήμερα το Bodyguard υποστηρίζει Twitter, Instagram, YouTube και Twitch. Όσον αφορά τις γλώσσες, ακόμη δεν υπάρχει υποστήριξη Ελληνικών, ωστόσο η χρήση του στο YouTube, στο Twitter και στο Twitch θα βοηθήσει ακόμη και Έλληνες χρήστες.

Η εφαρμογή είναι 100% δωρεάν χωρίς διαφημίσεις και θα την βρείτε στο Google Play Store και στο App Store.

Πηγή: Dwrean.net

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − seventeen =